Firdevs33 Kızlar 32. Hafta çalışamaz raporunu özel muayenehaneden alabiliyor muyuz? Ve 32. Hafta dolmadan verilebiliyor mu bilen var mı?
_peritozu Firdevs33 dolmadan verebilir ayakta calısıyorsan gebelikte zorlandığın bi durum olursa daha erken verebilir diye biliyorm
Cihangirmom Firdevs33 sgk anlaşması var ise özel de de yazdırabilirsiniz ayrıca doktor 32 den önce 32 haftalık gösterip verebilir ben 31 haftada almıştım
Tubaut Firdevs33 31+5 te almıştım doktorumun özel muayehanesi var o veremiyor özel bir hastaneden almıştım
Firdevs33 _peritozu evet riskli gebeliğim var heyet raporu alıyorum şimdilik. 32 den önce çalışamaz raporu alabiliyorsam daha iyi olacak bazı yerlerde alınabiliyor demişler merak ettim
Alevelisa busrabrbr bende çok merak ediyorum yarın kontrolüm var 31+3 tekrar 3 gün sonra gitmek istemiyorum
Balbebek012 busrabrbr 32+1 de yani pazartesi günü alabilirsin erken gitme boşuna izin günlerin yanmasın
Alevelisa busrabrbr merhaba 31+2 olduğum için veremedi maalesef çok gün kalıyor sonra izin sayısında sıkıntı çıkar dedi 32+0 da gideceğim pazartesi günü
Balbebek012 Cihangirmom bu şekilde olunca 31 -32 arası günlerin izni gidiyor bir hafta yanmış olıyor yani
busrabrbr Balbebek012 aaaa yanmasın evett benim de tam gıcık pazara geliyor ya 😂 teşekkür ederimmm öyle yaparım ozaman 🥰