KardelenGunay Cisel bende öyleyim hep hasta hissediyorum kendimi hep uyku 3 kilo verdim yemek 0 aşerme bile yok 9 hafta oldu benimde
Cisel KardelenGunay kurtulamicaz mi bu durumdan bilmiyorumki. Surekli yataga bagliyim mide bulantisi istahsizlik bende kilo vermisim 2 haftada Allah yardim etsin
Aylaayla Kızlar sayfamı takip edin hamileliğimin ilk haftlarında olan şeyleri oaylaştım @tazeanneningunlugu instagramda
Cyla2014 Bende 5+5 im son adet tarihime göre. Perşemve günü keseyi gördük tekrar önümüzdeki perşemve çağırdı doktor inşallah kalbini de duyarsam
Sevilaay Cisel bahsettigin herseyi eksiksiz bende yasiyorum 😔 5 haftalık olduk bel agrisi migde bulantisi ve sürekli uykum var , yataktan cikmak istemiyorum . Biran önce gecsin artık🤲🏻
ebrarmom08 Husozle38 pskolojikmen cok kotuyum 18 yasndaym onun harici baska bi skntim yok 3 4 saatrr araliksiz.agliyorm cok aglak bir insan oldum 😑😑😑😑
Husozle38 Cisel bikaç gün kokuya falan diş macununa bile midem bulandı ama şimdi geçti 6. Hf ya başladım tekrar başlarmı ya ??? Çok zor
Husozle38 Bugün dr gittim kalp atım sesini duyduk çok güzel bi duygu allahım her kadına yaşatsın 🙏🙏🙏🙏