Violetaa @Silahimigetiraysel canım benim de 5 Mayıs adetim ama bugün ishal oldum , sabah sadece . Bide 2 saat içinde 6 kere idrarım geldi . Çok şaşırdım normalde böyle olmam . Ya üşüttüm yada hamileyim . Bakalım hayırlısı hepimizin hakkında
Violetaa @Caglasmz benimde akıntım 2 gündür var . Her tuvalete gidince adet oldum diyorum herhalde ama yok .
tunahansmom Benimde bat 8 mayıs göğüslerde ağrı acı var kasıklarım ve belim ağrıyor acaba var mı bilmiyorum çok heyecanlıyım test yapsam mı diye düşünüyorum💕
Violetaa Kızlar kan vermiştim dün şimdi öğrendim 1,2 anlamadım ama test yapmıştım pozitif kafalar karışık 🥴
Caglasmz Kızlaaar var mı test yapıp güzel haber alan ben bugün kan verdim 7. Gün gecikme dua edin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
nisamom_ Azraa33 benimde yarın hala gelen giden yok bazen erken gelirdi inşallah vardır 2 gün önce yaptım negatifti test sonradan pozitif olurmu bilemedim 🥺
Violetaa @Azraa33 ne zaman belli olcak :( belirsizlik insanı yopratıyor . Ya hamile olduğumuzu bilelim yada adet olalım bune böyle 🤪🤪🤣
Azraa33 Violetaa valla aynn aynı sorun bendede var 4. Gün geçti real oldum bugün tedavi için geldim hastaneye
Violetaa Kızlar az önce kaset test yaptım negatif . Adet de olmuyorum . Ben hep erken olurdum 2 3 gün hatta . Ben elendim sanırım . Yok bebek . İnşallah siz hamilesinizdir