Merimii Armilella tam 16+5 Haftada bugün öğrendim bence bebeişiniz gösterirse öğrenirsiniz sizde 🥰 hatta doktorum %100 olduğunu söyledi
Ada_ada Armilella 18. haftada öğrendim. Burada okumuştum, gitmeden önce çikolata yenilirse bebek hareketli olur diye, yedim ve ultrasonda sanki altı değiştiriliyormuş gibi bacakları yukardaydı, hiç yormadı bizi😂💙
ikizannesi1201 Armilella 11.haftada devlet hastanesinde Perinatolojide öğrendim 12.haftada özeldeki Perinatoloji doktorumda pekiştirdi ikiz kızlarımı :)
ilknur_00 Ayyuce34 bana da 14 haftalıkken kıza benzetti. Benimde 3. Gebelik iki kızım var. Yorumları okuyorum sürekli o kadar yanılma yaşayan var ki insan bı acaba mi diyor 😅
Sewgiakup_2104 Tam 12 hafta oldum cuma günü ikili tarama testini yapacam inşallah belli olur . sabırsızlıkla bekliyorum 🤗🤲
trksrt Cicek12- bence belli olur, bebeğin göstermesi ile de alakalı.. bizim kız sırt üstü yatıyordu keyifle 😄
kubrasena Armilella 14 haftalıkken devlette kız diye tahmin etti 2 hafta bekleyip özele gittim tekrar kız dedi her kontrole çikolata yiyip gittim şansa kızım hep bacak açık 🥰