HnfeShn Bugün tam 14 haftalık olduk bende yarın gidicem doktora inşallah yarın öğrenirim ya heyecanlıyım
Sukran2022 Ben 12 +2 de öğrendim ama nipt testinde öğrendim oğlum daha cinsiyetini göstermemişti o zaman genetik testinde belli oldu
_brcu88_ Armilella benimkini 13+5 Ken söylemişti biraz da bebeğinizin pozisyonuna bağlı bir durum kimisi saklıyor göstermiyor
demetszr_1 20Semraa Banada 12 . Haftada kıza benziyor dedi değişir mi acaba daha gitmedim 13 haftalığım
rabiaozcans Papatya0749 tamamen hissiyatla söylüyorum, kemik yapısı kız gibi geldi bana:) öğrendiğinizde beni etiketler misiniz merak ettim
Ozge111 Armilella bizde yarın 17+3 olucaz inşallah artık öğrenebiliriz sabırsızlıkla yarını bekliyorum 🤲
aydan_ Armilella bana 15. Haftada kız gibi demişti dr. Üniversite hastanesine gittiğim için aynı dr denk gelemiyorum, 19. Haftada erkek dedi, ama emin olamadık bakalım 2 gün sonra detaylı var orda kesin belli olur heralde 🙄 😂
Goncaa41 Armilella 16.haftada öğrendim Vebeğin pozisyonuna bağlı görüp görmemen ama tatlı bişeyler ye hareketleniyor
Goncaa41 Armilella bide devlete gidicekseniz zaten öğrenemezsini zannetmiyorum özelde öğrenirsiniz bu hafta Cihaz farkı da var