Gamzegll Kızlar benim görümcem vefat etti kızlarımızı göremedi bende babalar günü için eşime sürpriz yapmak istiyorum hani bu vefat eden kişilerin resmini sanki onlarla çekilmiş gibi yapıyorlar ya fotomontaj bildiğiniz güvenilir bir sayfa var mı?
Sengul-9798 Gamzegll var canım ben 3 ay önce yaptırdım 250 TL ye IBAN üzerinden gönderim yaptım 4 gün sonra mailime fotoğrafı gönderdi benim de eşimin annesi vefat etmiş düğünümuzu göremedi düğün fotorafimiza yaptırmış tim
Serra3434 Instagram ahsap_karikaturayse bi kac tane arkadsim bu sayfadan yaptrdi iyice arastir bi bak ona gore siparis ver Allah mekanını cennet eylesin 🫶🌸🌸🌸
Sengul-9798 Gamzegll https://instagram.com/fotograf.onarim?igshid=YmMyMTA2M2Y= ben çok memnun kalmış tim
Minik1Civciv Bende yapıyorum kızlar bildiğiniz yer varsa yaptırın ama sayfama da bakmanızı rica ederim. instagramdan sayfa adım ahsapkarikatür_emine_
Gumus25 Gamzegll bizde geçen sene kayinpederimi kaybetmiştik bende eşime böyle bir hediye vermeyi düşünüyorum doğumdan sonra yaptiricam. Instagramda takip ettiğim şu sayfa var. dogruduzgunisler adı sayfanın güvenilir duruyor ama arastirirsiniz yine de. Başınız sagolsun bu arada
Hzlkar teknoocizim diye bir sayfa var instagramda ben yaptırdım çokta memnun kaldım bakmak isteyene tavsiye ederim