Melike1234- TugceBasaran 37 haftalikken azalmıştı oyuzden 38 e girince suni sancı verilerek alındı öncesinde normaldi
Rmysbyzt TugceBasaran kaç haftalıksınız? Benim 24. Haftada az dedi doktorum günde 2 bardak havuç suyu ve 4 litre su içtim ayrıca deveci armutu tükettim bol meyve suyu içtim taze sıkılmış olması önemli. Şuan 36 haftadayım🥰
anakuzusuu bsraa16 bunu bir ebe hanıma sormuştum havucun aynı etkiyi yaratmadığını söyledi. Havuç suyu etkili olan ☺️
bbyyzl bsraa16 benim de aynı sıkıntım vardı geçen ay havuç suyu ve şalgam suyu içtim dün doktora gittiğim de suyun çok iyi dedi ve tabi ki bol su da tükettim 🙂
Melike1234- TugceBasaran bende havuç suyunu çok okudum doktorunza danışıp için isterseniz şekeriniz filan yoksa meyve suları çok şekerli oluyor çünkü
Rmysbyzt TugceBasaran benim erken haftalarda oldu mesela damarda çentik çıkmıştı ondan oluyormuş corasprin başlamıştı havuç suyu çok iyi geldi deneyin derim
TugceBasaran Rmysbyzt inşallah düzelir başladım havuç suyu içmeye 🙏 cuma perinatoloji randevum var iyi haberler alırım umarım 🤍
TugceBasaran bbyyzl inşallah benim de düzelir 🙏 başladım havuç suyu içmeye 🙈 ne kadar içilir ki günlük 😅
bbyyzl TugceBasaran inşallah düzelir bebeğiniz çok sağlıklı şekilde dünyaya gelir benim şeker sıkıntım yoktu 1 sabah 1 akşam su bardağı olacak şekilde içtim