Mellteem998 Kizlar bat 27 nisan o gunden beri adet sancim var ama gelen giden yok. Uzulmemek icin test yapmicam haftaya kadar. Ama boyle belirti olur mu ki yaa boyle 5-6 gun adet sancisi cekip adet degil Gebe oldugunu oyrenen varmiki
Melikeaydn23 Mellteem998 bende sürekli adet olacak gibi hissediyordum bi hafta geçti şans eseri öylesine test yaptım ve süpriz oldu 7. Haftaya gireceğim hala o adet ağrıları var istersen idrar testi yap varsa hemen çıkar zaten
Pemberuya Mellteem998 bi yapın bence eğer yoksa adet söktürücü falan başlanır ama benimde ilk gebeliğimde adet sancısı gibi ağrı yaşıyordum sonra pozitif gördüm
GozdeA Mellteem998 been 🤣🤣 heran regli oldum olacam diye lavaboya gidiyordum ama gelen giden yoktu bütün regli belirtilerini olmuştum hamile olduğumu hissediyordum ama regli belirtilerde vardi sonra baktım 2 gün gecikti ki benim asla şaşmaz dedim tamam kesin hamileyim ve şuan 34 haftalık hamileyim 😅😅
myangelson Mellteem998 ben hamile kaldığım zaman aynı adet belirtileri yaşadım kasıklarım falan ağrıdı göğüslerim ağrıdı hep. Ama şuan hamile değilim geçen aylarda da 3 4 gün boyunca adet ağrısı çektim ha oldum olacam diye bekledim sonunda oldum o zaman gecikmisti üstelik bu ay da öyleyim ama henüz 2 gün var adetime ağrım var sürekli bir türlü gelmiyor. Normalde ilk günü ağrım olurdu sonra tamamen sokulunce rahatlardim
Bebikoannesi Merhaba benimde 27 nisanda adet olmam gerekiyordu sonra 4 gün gecikti test yaptım ve kan verdim şuan 5+1 hamileyim . İnşallah dizinde öyledir . Adet ağrılarını bende çektim bu ara da🙏
Mellteem998 Pemberuya canim iki senedir yapiyorum test hep husran o yuzden yapasim yok. Sadece merak ettigim gunlerceadet agrisi gebelik belirtisi olurmu ki. Benim bildigim 1-2gun olur en fazla ardindan adet gelir
Melikeaydn23 Mellteem998 evet aşırı şekilde vardı hatta resmen bi üç gün pet ile dolaştım hasta olacam diye beyaz kıvamlı akıntım da vardı hep adet oldum sanıyordum bakıyodum yok
Melikeaydn23 Mellteem998 6. Haftaya kadar vardı bu hafta yok artık ama normal belirtim adet belirtileri gibiydi
Duyguirfan Bende bir gün gecikme ile test yaptım hemen çıktı beklemiyordum benimde agrılarım vardı normal hasta olmıstum ondan kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama yaptım öylesine çıktı şuan 21 haftamıza gireceğiz 🤲🏻 ALLAH İsteyen herkese nasip etsin
Duyguirfan Mellteem998 agrım çok vardı normal hasta olmustum üşüttüm sandım ama hamile olduğumu öğrendim ve hamileliğimin 3 ayı kasık agrısı çektim 4. Ayda normale döndüm
kkslmrv Adet olmadan 1 hafta önce ağrılarım başlardı. Her zamanki gibi ağrılarım başlamıştı ama adet olmuyordum 10 gün bekleyip test yaptım 5 haftalık hamileymişim. Ağrıları sonradan da çektim. Şu an 30+2’deyim hala adet dönemlerimde sivilcem çıkıyor 😬
kullaniciadi1 merhaba yaklaşık 1 haftadır adet ağrısı çekip hasta olmadım, test yaptırdım sonuç pozitif 5 haftalık gebeymişim
Liv3652 @Mellteem998 hemen hemen aynı günde başlamış ağrılarımız 26 Nisan da adet olmam gerekiyordu ama olmadı her ay olan gecikme gibi düşündüm çünkü eminim o ağrıdan hatta eşime hadi yürüyelim biraz hareket etmem lazım oldum olucam diyodum ancak bi türlü gelmedi dün dayanamayıp öylesine bi test aldım ve silik çizgi çıktı ardından kan verdim beta 430 çıktı ve ağrılarım hala var kaşık ağrısı o yüzden belli olmaz içinizin rahat etmesi için bi test yapın derim ben insan şüphede kalınca daha da stres oluyor umarım sonuç istediğiniz gibi pozitif olur 🌸
bademafc Mellteem998 merhaba benim de çok benzer olmuştu bütün pms belirtilerini gösterdim hem sancılarım hem ödemim oldu meğer hamileymişim. Bence bir test yapmanızda fayda var