tubimom Rabissssscee bu sefer pek işime gelmiyor beş yaşına geldi hala onları kullanıyor üç tane dikmistim bu sefe hazır alcam sanırım 😄
Rabissssscee tubimom valla imkanım olsa bende oturup kendim yapmayı isterim 😂 hastane çıkışını kendim yapacağım mesela ama makine vs olmadan bunlar zor. 😂
tubimom Rabissssscee babannemde makine var al dedi de bu sefer yaparsım yok ya yinede biri destek olursa belli olmaz bide kumaşlarda pahalı ilkinde insan daha hevesli oluyor bunda herşeyi hazır alayım diyorum örgü bile ormedim 😄
Rabissssscee tubimom bizim 8 sene sonra ilk nasipse 🤭😂 onun hevesi heyecanı diyelim 😁 örgüler falan varda dikim sıkıntı 😂
tubimom Rabissssscee oooo sizinki zirve olur o kadar tabi normal yani 😄 bizim beş sene daha bence doğduğunda ayrı bir heyecan olur tabide şimdi anlamıyoruz sanırım bide oğlan bu kır kız bir oğlan olacak Allah nasip ederse ❤️
Rabissssscee tubimom rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 biride aynı binide aynı derler bilemedim bizim heyecan ondan mı ama 😁 bizimde kız olacak nasipse 🌸
tubimom Rabissssscee yaaa kiz çok başka ama çok şanslısınız kızı olmayan anne baba oldum demesin gerçekten ❤️
Rabissssscee tubimom valla bu kadar zaman sonra içten içe kız istesekte tek isteğimiz sağlıklı olmasıydı hep hayırlısını istedik 🥰🌸 elhamdülillah 🤲🏻🥰
tubimom Rabissssscee bizimkine herkes bizden cmdaha çok sevindi ama bizde erkek olsun kız olsun hiç yoktu hatta bir kız daga olsun bir tık daha öndeydi diyebilirim sağlıkla gelsin hayırlı olsun da❤️