Bennomuyum Kızlar yorgunluğa bağlı bebek hareketlerinde azalma olur mu? 22 haftalığız iki günüm yoğun geçti bebenin hareketleri de azaldı
bebegimjj Bennomuyum benimkide öyleydi doktora gidip baktiriodum oynuyormuş ama fark etmiyormuşum. Yinede doktoruna gitmeni tavsiye ederim
bebegimjj Bennomuyum bu arada çikolata ye o etki ediyor ve uzan 15 dakika dinlen ona rağmen oynamazsa git doktoruna
Bet1 Bennomuyum evet yorgun olunca çok ayakta olunca hareket etmiyorlar genelde. O yüzden çok yorma kendini dinlenerek yap canım her şeyi. Merak etme ama normal
Zehragniken Bennomuyum hiç dert etme valla emin ol ileri haftalarda biraz dur çocuğum diyeceksin 🤣🤣 hele son gunler. Sağlıkla kucağına al inşallah
melissyildirimm Bennomuyum benimde bu haftalarda öyle olmuştu. Aslında hareket ediyorlar ama sen yoğun olduğun için odağın bebişte olmadığı için anlamıyorsun canım
Azeri Ben 27-5 haftalik hamileyim dun Haraket ediyordu bu gun etmiyor ara bir oluyor ki 2 gun falan haraket etmiyor ya ben His etmiyorum kendim kiloluyum Bir azda onan ola bilirmi?doktor didi normal bu