Hanımcımlar, bebişim 2 günlükken sarılık olmuştu hastanede yatmıştık 2 gün. Pazar günü yine acile götürdük sarılığı yeniden yükselmiş 2 gün daha yattık, bugün çıktık. Meme ucum yoktu silikon başlıkla emziriyordum şimdi biraz var göğüs ucum aba bebeğim alışmış silikon uçsuz ememiyor ağzını doldurmasını istiyor. Ve beveğim çok gazlı blr bebek. Hastanede ebelerle beraber uçsuz emzirdim ama kan ter içinde kalarak çok zor oldu. Hiçbir emziği tutmuyor silikon ucu emzik gbi emmek istiyor özellikle geceleri. Her emziği denedik sadece biraz biraz aventi tutuyor. Sağdığım sütleri şırıngayla veriyorduk ama bebeğimin ağzına silikon uç koyup şırıngyla sıkıyoduk başka emmiyor onuda. Sağdığım sütler için kaşık biberon aldık beceremedim olmadı. Sorum şu ki ebeler, silikon ucu kullanma onunla ve şırıngayla da bebek çok hava yutuyor çıkaramıyor çok gaz oluyor, bebek zaten ona alışmış ona ve anne memesine en yakın avent biberon dedi onu al emzir kalanı sağ aventle ver dedi. Kullanan var mı memnun musunuz? Avent emziği birazda olsa tutuyor emziğinş tutan biberonunu da tutarmı