aysebaday61 Kızlar doktora 2 dır gidiyorum cinsiyet net göstermiyor ama ikisindede kıza benziyor dedi bugünde kıza benziyor kız gibi dedi bende tabi heveslendim hep kızım diye sevesim geliyor ne yapsam böyle olup doğru çıkan varmı
busrayazicid aysebaday61 bende aynı durumdayım geçen hafta gittim doktora 16+4 iken her gittiğimde göstermiyor bacaklarını kapatmış oluyor en son gittiğimde doktor sadece kız olarak tahmin ettim ama emin değilim dedi 17 haftaya girdim halâ ortada cinsiyet yok 🤷🏻♀️
Youngmotherr aysebaday61 valla az daha bekle derim benim 12 haftalıkken kız kesin dendi 16+6da erkeğe de benziyo dedi 19+3 ken başka doktor erkek dedi baktım pipisi de vardı 😂
kubiko__ aysebaday61 ya bende 15+6 dayım bugün erkek tahmin etti ama sadece tahmin kendini göstermiyor bir çıkıntı gördüm gibi eminde değilim dedi bende hamileliğimin başından beri sürekli kız hissediyorum
Aysee1123 aysebaday61 Net konuşmadığı için yani yoksa doktora lafım yok :) Bana doktorum 12+5 te kız demişti net 14 te yine gittim kendi isteğimle doktorum gel dememişti yine kız dedi yüzde yüz. Yani belirsizlik sinir bozucu 😂