cahilelafanlatamazsinyorulmaa Hergün hergün ne pişirsem derdi offf 😫🥴 Dünden düşündüm yemeği napayım sonra zor oluyorum😁 Tavuk suyuna bulgur pilavı Üstüne tavuk 🤤 Ayran yada cacık hangisi olsun bilemedim🤔
Esraliiii cahilelafanlatamazsinyorulmaa musakka ,pilav ,barbunya piyaz yapacam bende şeytan diyo yap makarna koy yesinler yemezler hayatta
myangelson cahilelafanlatamazsinyorulmaa soğan dolması yapcam soğanı haşlıyorum şuan 😂 yanına da mantar çorbası bir de yeşil mercimek yemeği yaparım belki 😂
Bet1 cahilelafanlatamazsinyorulmaa etli nohut yemeği ve pirinç pilavı salata var menüde çok şükür herkes yiyor bu yemeği eşim zaten secmezde oğluma ayrı yapma derdim yok bugün 😂
Amineazra cahilelafanlatamazsinyorulmaa bende kendime liste yaptım ordan seçip yapıyorum bi zaman sonra insanın aklına gelmiyor ne yapacağı 🙃 bugün fırında köfte patates pilav salata 🌿
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esraliiii eşimde bende çok seçmeyiz yemeği 😬 makarnayı dün yaptım valla üstüne bol ketçap mayonez 🤤
HurremSultan cahilelafanlatamazsinyorulmaa ayy dün bende domatesli soğanlı booll salçalı Bi makarna yaptım oooo eşimle tabağı yaliycaktik😂😂 makarnaya bayılıyoruz biz ya birde knor da koyuyorum zararlı ama olsun zararlı şeyleri de severim😁
cahilelafanlatamazsinyorulmaa myangelson soğan dolmasına bayılıyorum 🤤 tek başına bile yeter valla çok doyurucu üstüne nar ekşisi falan dök miss miss😍
Deletedmom_43 myangelson Soğan dolmasını ben de denemek istiyorum. Nasıl soğan almamız lazım? İnce mi, kalın kabuklu mu? Bir de Youtube’dan denediğiniz tarif varsa paylaşır mısınız?
myangelson cahilelafanlatamazsinyorulmaa aynen bol ekşili yapiyorim nar ekşisi bol sarimsakli 😋 evde azcik dereotu kalmış onu da kattım içine şimdi sarma işine gecicem dereotu kabak dolmasına çok yakışıyor da buna yakisir mi bilemedim 😂😂
kahvesever__ Somon balığı Yanına kısır yapacam canım çekti aslında patatesli sıkma köfte yapacaktım vazgeçtim 😂😂
AyFa1608 kahvesever__ balığın yanında kısır yemeyen de ben balık yedim demesin ajajdkak afiyet olsun 😅
myangelson Deletedmom_43 ben soğan alırken biraz buyuklerden seçiyorum açıkçası hangisi güzelse onu seçiyorum inceler dha güzel oluyor genelde. Ben bir kaç kere baktım da sonradan aklımdan yapmaya başladım bakayım bi tarifi bulursam atarım bulamazsam ben yazarım tarifi zaten çok kolay 😊