HabibeAlkan Merhaba 27+6 olduk yurtdışına gitmişdik hastalandım orda geldim dün test yaptırdım Covid olmusum doktorum sorun yok dedi amma çok korkuyorum bebekde bi sorun olurmu ya düşük riskini falan artırıyomu covid olunca ? 😔
nimetemucin05 HabibeAlkan bende atlattım canım hiç korkma hergün ılık dus al beslenmene dikkat et bol bol sıvı iç bide doktoruna danışın vitamin takviyesi al sana da yavruna da hiçbir şey olmaz Allahın izniyle 💝 geçmiş olsun
Merveincim HabibeAlkan geçmiş olsun canm Korkma rabbim bebeğini korur arkadaşımda hamileyken Covid olmuştu geçti çok şükür. Sen bolca vitaminini al dinlen suyunu iç geçer Allah’ın izniyle
323832 HabibeAlkan covid kandaki pihtilasmayi tetikliyor bu yüzden kan sulandirici kullanmanız uygundur diye düşünüyorum doktora sorun
yesillimonn HabibeAlkan Cok geçmiş olsun cnm korkma bişey olmaz Allahın izniyle doktora kan sulandırıcı ilaç yazdir bide Kuru dut kaynat suyunu iç kandaki enfeksiyonu düşürüyor.
HabibeAlkan nimetemucin05 evet doktorum vitamin falan yazdı vatsapdan atıyo Covid olduğumu duydu randevumu iptal etti erteledi çocuğa bakmanız gerek diyorum bi şey olmaz diyo onuda anlamış deyilim zaten
nevzatbaskomser HabibeAlkan Ben de şüpheliyim, bayramdan sonra boğaz ağrısı ve öksürük başladı, hala öksürüyorum geçmiyor