Emine55 Kızlar 4 aylık hamileyim ama bugün sabahtan beri bi nefes darlığım vardı oturmaya gittim Doğum günü vardı geldim 9-10 gibi çarpıntım vardı hala geçmedi iyi daraltıyor beni nete baktım kansızlıktan yazıyor ama tedirgin oldum akıl verin napıyım
aasenamerve Emine55 kansızlık, vitaminsizlik, uykusuzluk, stres gebelikte herşeyden olabiliyor. Ama başka sebepleri de olabilir. Yarın falan da devam ederse bi doktorunuza danışın. Gebelikte hiçbir konu es geçilmiyor çünkü
Esilabsn Emine55 korkma canım sakin ol düşünmemeye çalış uzan sağına veya soluna yat bende 7 aylığım benm de oluyor hatta suan bile var ama takmamaya çalış geçici şeyler sonuçta kansızlık uykusuzluk falan da tetikliye biliyo ama dediğim gbi sakın stres yapma sakin ol
Omerinannesi Canim havalardan da olabiliyor ozellikle sisli havalar nefes alip vermeyi etkiliyor.ben astim hastasiyim o yuzden cok daraliyorum ama normaldede kansizlik falan etkiliyormus doktoruna gittiginde soylersin kan testi veya ne gerekliyse uygular ama panik olma oda daha cok sıkıştırır seni😉
Emine55 Kızlar sağolun allah razı olsun gece eşimde geldikten sonra devam etti sonra birden ağlamak geldi baya ağladım biraz rahatladım ama kalp çarpıntım gece geçmedi kansızlıktan oluyor galiba çünkü bebek için pompalama yapıyor kalp daha çok çalışıyor dediğiniz gibi🙂 stresti gözükseler içimize atıyoruz galiba işte böyle bazen çıkıyor ☺