Naaznaaz Kızlar tüm gece boyunca uyutmayan sağ böbrek ağrım var 33 haftalık gebelik sizinse başınıza geldi mi
Eylulkelebegi Naaznaaz benim de şu an öyle aynı haftadayız benim de sağ böbrek bol su içiyorum üstüne yatmamaya çalışıyorum başka yapılacak bişey yok gibi 😏
beyzacmvrc Naaznaaz sağ böbreğim de genişleme başlamıstı bazen çok ağrı yapiyordu doktor ilerlemesi durmuş dedi ama çok ayakta kalsam biraz ev falan supursem yine oluyor ağrım
Berel06 Naaznaaz 24 haftalıkken böbrek ağrısından hastanelik oldum ölüyorum sandım hayatımda beni benden alan en kötü sancıydı nefes alamadım kustum yürüyemedim 4 gün yatışım yapıldı
Kfiliz Naaznaaz canım çok geçmiş olsun bol su iç ve üşütme. Ağrın çok olursa parol al Benımde aynı bazen parol içiyorum be ağır iş yapma
Eylulkelebegi Naaznaaz hayır gitmedim ara ara oluyor çok şiddetlenmez umarım bebek baskı yaptığı için de olabilirmiş
Naaznaaz Eylulkelebegi benimde ara ara oluyordu dün bi şiddetlendi hala aynı şekilde devam ediyor çıkıcam şimdi acile bakalım
beyzacmvrc Naaznaaz yok öyle bir şey olmadı. Oyle bir problemin varsa ilk haftalarında da değilsen bence bi doktora git bekleme geçsin diye
beyzacmvrc Naaznaaz aynı haftadayiz. Bulantı kusma oluyosa belki enfeksiyon falan vardır cok kotuysen bı git hem serumla parol verirler o fayda eder biraz
Kfiliz Berel06 çok geçmiş olsun. Bend de aynı sıkıntı var. Bol su sıcak tut ve ağır iş yapma. Parol içebilirsin bazen iyi gelıyor
Naaznaaz Kfiliz teşekkür ederim bol bol su içiyorum ama anlamadım yarın detaylı böbrek ultrasonuna gircem bakalım
Naaznaaz beyzacmvrc inşallah erken doğum riskim var ondan dolayı korkuyorum bişey çıkıcak tetiklicek diye teşekkür ederim