nessslis 34 haftalık hamileyim nst de sancım çıkmış ama hissetmiyorum Allah’tan açılmam yok psikolojik olarak hastaneden sonra hep ağrı hissettim bu durum normal mi ne zaman hastaneye gitmeliyim
Duygumx nessslis 😂Benimde ikinci nst de sancı çıktı ağrın var mı dedi ordaki çalışan bende yok dedim ayağa biir kalktım regl sancısı,bel ağrısı ,kasık ağrısı oluştu duymadan önce bişey yoktu bence psikolojik durum.
Hilal2901 nessslis stres yaptıysan bozulma oluyor. Düzenli sancı mı cıkmıs önemli olan o 😂 35+4 üm ben de geöen hafta regl ağrısı gibi ağrı çektim belime falan vurdu. Sonradan geçti yalancı sancıdır dedim kendimce. Bebişin haraketlerini takip et azalma olursa hastaneye gel demisti doktorum. Yalancı sancı yasıyor olabilirsin. Bir de doktora söyledim böyle ağrılarım var ama sancı mı bilmiyorum diye. O sancı gelince anlarsın dedi bana 😂😂 farklı bisimiş
nessslis Hilal2901 Sancım 60’ı bulmuş karnımda sürekli sertleşme oluyor ben bebek hareketi zannediyordum ama onun sancı olduğunu söylediler bebek yine hareketli ama insan yine korkuyor