funnymummy 1234_zma 9 gram derken kan oranınız mı 9 eğer öyleyse benimde o şekilde kan ilacı kullanmanız lazım eğerdi daha riskli görürse doktor takviye kan yapar zaten
Pamuk 1234_zma Eger kan yani tam kan sayımında hgb değerin 9 ise o kadarda berbat değil ben senelerdir 6.50,7 ile yaşıyorum.
Esraliiii 1234_zma hamile biri için düşük 9 değeri 11 falan normal benim 13.8 idi ama rengim baya solgun gizaltlarim mor nasıl oluyor bende anlamadım kan ilacalrini portakal suyuyla için daha çabuk emiliyri
-_Esra_- 9 gram kanla imkansız yaşamak bir yanlışın var senin HGB değerin mi 9 ? Neden korkutuyorlar sizi doktora gittiniz mi neden kansızlığınız olduğu hakkında araştırma yapıldı mı demir damlası ve benzeri başlatıldı mı ?
1234_zma funnymummy Allerjim var.Kan iynesi vurdurduk alerji yapdı.Tabii şeylerle qidanlanmağa çalışıyorum
Pamuk 1234_zma Evet 12 olmalı fakat bu durum ilac ve kan desteği ile düzeltilebilir kötü korkulacak bisey değil yani benim 7yken bile korkutmadilar hiç.
1234_zma funnymummy Benim bünyem hap,iyne kabullenmiyor.Alerji veriyor hepsi.Alerji vermiyenlerde kusduruyor beni
funnymummy Esraliiii ya emilim için mi bana doktor raporunda c vitamini ile iç diyordu kahvaltıdan ve yemekten 1 saat önce küçük kahve bardağıyla o şekilde tüketiyorum bende 🙈