Patatesanne Merhaba sevgili tatlış anneler 😍 30+3 üz. Tekmeleri bazen kasıklarımda bazen göğsümün altında hissediyorum varmı bu durumu yaşayan? Birde yürüyüş yaparken alt tarafımda baskı var gibi hissediyorum normal mi? İlk gebeliğim 🥹
Zeynepozcan Patatesanne biz 20+6yız gelişimimiz 1 hafta önde, ama son 2 haftadır karnımı delik deşik etti resmen 🤣 sizin haftalara gelince nasıl olur acaba korkuyorum 😂😂
Sengul-9798 Patatesanne çok normal ben 26 haftalık hamileyim maşallah bebeğim oyle çok hareketli ki her tekme attığın da hareket ettigin de aşırı idrar geliyor baskıdan dolayı 😂
Patatesanne tgba715 peki geceleri soluma yatmaya çalışıyorum ama bebek o tarafta kalıyormuş gibide hissediyorum acaba rahatsız mı oluyor🥺
Patatesanne Zeynepozcan ay ben 16. Haftadan beri hissediyorum. Pıtpıtlardan bildiğin sarsmalara geçtik 😂 hatta geçen gün deprem oluyor sandım 😂😂
1234_zma Patatesanne Bebek kendine güvenli yer buluyo.Sadece rahat uyumaya nefes darlığı yaşamayacağınız bir pozisyonda uyuyun.Bende solumda rahat uyuyorum.Sağ tarafda uyuduğumda nesef darlığı yaşıyorum
Patatesanne 1234_zma her iki tarafımda hatta düz yattığımda bile rahatım ama sol taraf sağlıklı diyorlar diye öyle yatmaya çalışıyorum 🥹 sağlıcakla gelsin
Patatesanne Zeynepozcan ayaktayken vurmuyor uyuyor diyordum şimdi ayaktayken bile dürtüyor 😂 kurtlu olcaklar heralde
Bskaysy 16 haftalık hamileyim tekmeler mi diye gözümü karnımdan ayırmıyorum 😀😀 eve ultrason cihazı alacam ramak kaldı 🤣