AsyaCngz55 Haftadayım. Bio oil kullanıyorum 15 gündür karın bölgemde çatlak olmasın diye. Bugün fark ettim karın bölgem tüylenmiş. Bu hamilelikle ilgili bir şey mi? Kendiliğinden dökülür mü daha sonra bu tüyler sarı ama yine de rahatsız edici
Agg0207 AsyaCngz55 hamilelikte oluyor canım ama özellikle badem yağı zeytinyağı gibi yağlar kullanma dahada köklerini güçlendiriyor arttırıyor
Papiiii AsyaCngz55 valla bilmiyorum ilk gebeligimdi benimde dokukurse soylerim ama ben jiletle temizliyorm
AsyaCngz55 Elifceylan3421 bildiğimiz bebek yağı yani dalinin falan oluyor olur canım onu da denerim teşekkür ederim
ttugba92 AsyaCngz55 Bebek yagida tuylendirir :D Lazere giderken yapan kadin ne kullaniyorsun demisti bebe yagi deyince kullanma killandirir dedi :D hindistan cevizi yagi, si, kantaron ve kakao yagi karisimi yapip kullaniyorum ben
AsyaCngz55 ttugba92 kantaron yağını benim arkadaşım kaş çıkarsın diye kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam haydaaaa😂
ttugba92 AsyaCngz55 Valla o yonunu bilmiyorum :D :D ama catlak ve renk degisimleri icin cok iyi oldugundan kullaniyorum zaten hormonlardan her turlu tuylenecegiz dogumdan sonra artik lazer yollari bize gozukur :D