Hhhzzzlll3545 Htccprz meraklanma kipirdar yakindaa her bebek ayni degil ilk gebelikte 20 hafta dan sonra hissedersin demislerdi banadaa ama bizim ki erken davrandi hep soluma yatiyorum ceviz muz sutumu hic eksik etmiyorum 😊
Tgchzr Betl42 bende anlamadım acaba his mi sadece bende yok his hiç YOk ağrı dışında bi de oğlan yani hareketli olur😂
Busradrkc Betl42 o da normalmiş rahım buyudugu için agrırmış bi de bebek kasıklara dogru gıdınce daha cok agrır ☺️🤰🏻
Betl42 Majun az ve sık ye bi de kesinlikle üşütme anında gaz yapıyo dedi gaz giderici bitkisel ilaç verdi
Aybukeshn Betl42 benimde bugün belli oldu 17+2yiz ve cinsiyeti erkek☺️ Benim çok yemek yedikten sonra karnımda şişlik oluyor sanki 5-6 aylık hamile gibiyim normal bence sık sık az az yemeliyiz 🤗 birde kilo-boy nedir sizin merak ettim.2
Betl42 Aybukeshn ayy kesinlikle birden yemek yüklemesi yapınca rahatsız ediyo 😊 ben 51 ile hamile kaldım şuan 56 yım 1.72 boyum var sizin
Aybukeshn Arjin evet 12. haftada ikili test yapılırken doktor erkek bence ama kimseye söylemeyin demişti🙈