Merve0901 Doktor arıyorum. Ağustos da doğum var. Hem doğum için hem de son aylar da özel de muayene olmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Önerebileceğiniz bir doktor var mı😐
Merve0901 tugce14_ Ümraniye de oturuyorum, özel de arıyorum. Afiyet de Fazilet Görgülüyü çok önerdiler
tugce14_ Merve0901 medikalpark maltepede Mehmet Akif Sargın iyi bir doktor ücret olarakta özel sağlık sigortanız varsa muayene 70 tl ,ama sgklı ne kadar bilmiyorum
cauuv1 Düşünürseniz pendik medicalparkta halide yüksel öneririm ilgili güzel bi doktor dogumuda orda yapıcam şartları da iyi
Merve0901 cauuv1 Memur dediğiniz devlet memuru oluyor değil mi? Eşim adliye de memur da ondan sordum. Bir bakayım o vakit, teşekkürler 🌸
tugce14_ Merve0901 evet canım özel sağlık sigortası varsa yüzde 10unu ödüyoruz biz,yani muayene 700 tl ben 70 tl ödüyorum.bizde işyeri yapıyor bu sigortayı ama sizde özel olarak yaptırabilirsiniz sigorta şirketleriyle görüşüp
Lelizcim Delta hospital var maltepede dr tahir tosyalı ucreti 375 tl muayenesi hep detaylidir ve uzun surer herseyi inceler tavsiye ederim