momlife_7 37 haftalık hamileyim akıntılarım çoğaldı öncekine göre bi kaç gündür fazla akıntım oluyor normal mi acaba doğum belirtisi de olabilir mi karnım da zaten surekli bi değişik ağrı var sonra geçiyor tekrar başlıyor
Denizkaramuk momlife_7 Bende 37deyim bu sabah üst üste cok çişe kalktım 5 dk sonra pijamam sırılsıklam olmuş acaba suyummu geldi diye düşünüyorum🧐
EAyse-09 momlife_7 ben de 37 haftadayım akıntı normal ama ağrı değişik gaz mı yalancı sancımı anlayamıyorum ilk gebelik sizin nasıl oluyor ağrı sancı nerenizde benim ön karında ne güzel bu haftaya kadar bir şey yoktu 😂 bakıyorum sonunda kendime göre forum buldum 🤝
momlife_7 Denizkaramuk bence suyunuz gelmiş gibi gözüküyor bi doktorunuza sorun isterseniz benim de rüyam da suyumla nişanım geliyordu ya eşim de yanımda değil onu arıyordum ağlayarak nerdesin diye allah hayırlara çıkarsın inşallah 🤲🏻
Denizkaramuk momlife_7 2 de randevum var bekliyorum işte. Sizin probleminiz için doktorum ben daha sormadan söylemişti bu haftalarda akıntı cok olur diye🙏🏼
momlife_7 Mhtpkts aynen ileri ki haftalar da oluyormuş akıntı çok yalancı sancılarda başladı yani artık kasılma vs zaten 🤭
Mhtpkts @momlife_7 bazen mesane baskısından ayağa kalkamıyorum hiç bazen bir an önce doğursamda rahatlasam diyorum ama biliyorum ki öyle de olmayacak 😄daha valizim hazır değil düşün yani
momlife_7 Mhtpkts ben 32 haftalıkken hazırladım ne olur ne olmaz diye korkudan 🤍😂 Haklısın vallaha ay o baskı cok fena bide bebek gerilince sertleşiyor nefes alamayınca 😀
momlife_7 selinsmother 😄 bende aklıma kaçırıyorum sanırım günlük ped kullanıyorum 😄😄 Ayy sağlıkla gelsinler hayırlısıyla artık 🤗
momlife_7 EAyse-09 evet benim de karnımın önünde aynılarını yaşıyoruz bende de öyle ağrı oluyor işte çok tuhaf bütün dünyam duruyor o an valla bitkisel hayatta geçiyorum resmen annem bile diyor ki kızım bu halin ne 😂😂🤭
EAyse-09 momlife_7 hemen benim de sancılar aklıma geliyor ilerde nasıl olacak diye 😂😂 ilk olunca herşeyden ben tik alıyorum 😂 sağlıkla gelsinler❤️❤️
momlife_7 EAyse-09 bende aynen korkuyorum da aslında korkmuyordum ama doğum yaklaştıkça korktuğuma karar verdim 😄😄