39+1 im bu sabah nişanım geldi zaten randevum vardı sabahtan. Nstde sancı çıkmadı, bebişim gayet sağlıklı 3600 ama kanalda değil. Sonra çatı muayenesi yaptı ve dedi kii “doğumun çok zor olur bastırmak zorunda kalırız çünkü kemiklerin basık. Bebek kanala girer ama çıkamayabilir, doğum başlamamış daha” dedi. Yani normal doğumu deneyelim ama acil sezaryene dönme olasılığımız yüksek göbek çevresi de 1 hafta önden gidiyor, eee doğası da yok 1 hafta daha durur rahat dedi. Haftada 300 gr civarı alıyor 3900 civarına gelecek, 4ü geçerse normali hiç zorlamam dedi. Acele karar vermemiz gereken bir durum yok daha bebek yola çıkmamış zaten diyo ama ben çok korkuyorum ya. Sezaryen olmak psikolojik olarak beni kesecek olmaları ameliyat olacağım korkusu var bende.
Çatısı için doğum çok zor olur denipte normal doğuran var mı? İlla normal doğurucam diye ısrar etmek istemiyorum zaten göbek çevresi geniş olduğundan omuzları da geniştir dedi doktor. Kafa çıkar ama omuzları baya zorlar diyo :( ay bilmiyorum beklicez bakalım salı gününe kadar, kendi gelir mi onu da bilmiyorum😭🥴😔