yyasolii benimde Eylül ayı kuzum olucak oğlumdan kalma battaniyelerim var 3 kalın 2 müslin Eylül ayı için diyorum zıbın belki yatım kollu olabilir 8 tane zıbın olsa bunların içinden askılıda alabilirsin mevsiminize göre bizim buralar soğuk tabi kucağa battaniyesiz almayacağız ama sonra 2 takım hastane çıkışı olabilir ilk çocuğun ise ama hastane çıkışı die yaptıkları kutular hem güzle olmuyor hemde zaten çok kullanmıyorsun o yüzden ben oğlumdan tecrübeliyim 1 hastane çıkışı sonra tulum şapka takımı alınabilir 3 veya 4 te olabilir çok alama çünkü sürekli alıyoruz verişler hızlı büyüyor bence kullanışlı olan takım kıyafetler tulum gibi ve eldivenlerine de dikkat et kullanmamanda olsun tabi isimli hastane çıkışı düşüne bilirsin benim pek ilgimi çekmiyor sonra boğazı lastikli çorap al yeni doğan diğerleri düşüyor ki kışa giriyoruz patik tarzı alma misal 6 12 veya 9-12 kışa denk geliyor ilerleyen zaman da ona göre mevsime göre koyafet bakarsın hemn alma ha bide kuşluk tulum oluyor ya tedi tulumlar ben oğlum doğmadan hangi mantığa hiizmet aldıysam oğlum 9 aylıkken uza denk geliyordu 9 aylık almışım çok tatlıştı ama ben ne yaptım 1 aylıkken bile kullanılabilir 1 yaşa kadar soğuk günlerde battaniye niyetine kullandım kurtarıcıyı ne açılıyordu hemde kucağa rahat alınıyordu çok kullandım kızıma da kullanacağım ayı tulumu gibi astronot değilde 1 tane yeterli olacaktır kullanılmadı mı insan üzülüyor sonra puset benim kurtarıcım oldu misafirlik olsun hastane olsun evde yemek yaparken olsun hep pusetteydi ki ağlayınca pusette duruyordu bizim puset travel sistemdi 6 veya 7 aylık olana kadar arabaya onu taktık şimdi oğlum birbıçuk yaşında büyük olanı takıyoruz küçük puset kızıma artık reflü yatağı ben 3 aylık aldım geç kalmışım tercih meselesi ama ben çok memnun kaldım ayağımda sallasam bile reflü yatağında yatırıyordum reflü yatağı doğru poziyon olduğu için gönlümde rahattı oğlumda ilk zaman kusuyordu banyo leğeni ve filesi ilk zaman için çok iyi file başka aklıma gelmiyor bişe