Melekk_1 37+0 dan herkese günaydın siz kaç haftalık oldunuz anneler? Doğum şekliniz belli mi? Benm normal epiduralsiz doğum İnsAllah 🙏🏻💕
Fulyacoban Melekk_1 38+0 dan selamlar bizim sezeryan bebek dönmedi maalesef yoksa normal istiyordum 10 Mayıs’ta geliyor prensesim nasipse 🥰
Senayl34 Melekk_1 37+4 haftaligim 4 gün önce suyum azalmış dediler bugn de geldim suyun az dedi yatış yapılacak bugn dediler korkuyorum biraz normal doğum istiyorum bı yandan korkuyorum lütfen dua edin kızlar
GokceMom_ Melekk_1 merhaba ben 36+2 haftalık hamileyim 8 ıne doktora gıdıcem o zaman 37 haftalık olmus olucam doktor bu haftalarda banada soylermı normal mı yada sezeryan mı diye
NecmiArzuSelcuk 39+0 dan slmlar canım normal doğum yeni geldik hastaneden çatı muayenesi yapıldı bekliyoruz sancı yok açılma 1 cm sağlıkla gelsinler 🙈😍😍🤲🏻
Melekk_1 NecmiArzuSelcuk benm daha çatı muanesi yapılmadı bakalım doktorum. Şimdilik normal doğum dedi 🧿
NecmiArzuSelcuk tugcee0 korkulacak kadar değilmiş canım bunu anladım hiç anlamadım desem iyi ama doktor dedi bugün biraz zorlanırsın adım atmada o kadar benimde ilk doğum bakalım çatı muayenesinden 2 3 gün sonra doğum başlıyormuş ne olacak beklemekteyiz 🙈🫄
tazeanne_20 NecmiArzuSelcuk 37+0 da çatı muayenesi yapıldı,38+0 da alttan yine açılmayı kontrol etti doktor. Şu an 38+5 im ama hala bir doğum belirtim yok. Doğumu başlatır kısımı kişiden kişiye değişiyor
Melekk_1 GokceMom_ evet bebeğin bası asagı da ise kanala girmesi beklenir girmezse söyler yine sezeryan diye
Asyaturut- Melekk_1 hayır ara ara yalancı sancılar oluyor ama pek anlamadım ilk gebeliğim ya çok ayırt edemiyorum
ozgegundogdu1903 Melekk_1 bizde tam 38 haftalığız bugün gittik doktora cumartesi alabilirim dedi doktor bekliyoruz 🙃
Eluf Melekk_1 38.3 bugün haftaya gel dedi dr inşallah olur dogum ya şuan ağrım var bnmde normal dogum olur dedi dr
Denizegeabioluyor Melekk_1 37+1deyiz haftaya dogum var 12 mayis ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak persembe gunu anestezi uzmani ile gorusup sezeryan seklime karar verecegiz 😁🥰