Novamomy 1trimester ben iki tane çikolata yemiştim midem bulandı ama yedim 😂bolca yürüyüp su içtim bi de öyle deneyin 🙈
Bebiskosuu 1trimester her çocuk tatlıya hareket etmiyor ben sevmem tatlı kızım da pek kaaleye almıyo tatlı yemeyi. Benimki de dönmemişti doktor biraz yürü bi şeyler ye gel dedi sevdiğim bi şeyler yedim yürüdüm yine dönmedi😂
Youngmotherr 1trimester benimki kameralara çok meraklı olduğundan ne zaman gitsem dönmüş buluyordum 🫠
hilaltas 1trimester yürüdüm tatlı yedim merdiven indim çıktım ama nafile 😁 doktor 2 kere bakmasına rağmen aslaa dönmedi bize yüzünü 🤦🏻♀️ son 11 gün kaldı diye gözüküyor uygulamada doğunca göreceğiz bakalım 😁 sağlıkı olsun yeter ki 🥰
1trimester Hemen deneyeceğim ❣ Evde kıpır kıpır olan ultrasona girince kendini göstermedi 😂😂 Novamomy
Kediler Detaylıdan önce kakaolu süt içmiştim, çok fazla hareket ettiği için ultrasonda yine sorun oldu 😅 sabit durmadığı için doktor gerekli ölçümleri ve kontrolleri yapmakta zorlandı. Hareketli olması iyi mi kötü mü bilemedim öyle olunca 🤣
cahillesohbetikestim 1trimester çikolata ya da bebeğinizin sevdiği bir şey varsa o da olabilir ilk oğlum mandalinayı çok severdi mesela 🤭
elfgrk Benimkide ne yaptıysak açmadı yüzünü 😀 doktor çikolatanın falan öyle bi etkisi olmaz boşuna yeme dedi uzun bi süre uğraştı en son yüzünü açmayınca yok bu öyle bi çocuk değil yapcak bişey yok dedi 😀😀😀
Elvan77 Bende tam yüzü için üç kez gittim üçüncüde biraz görebildik yarısını hep yüz üstüydü en sonuncuda biraz yan dönmüştü ondada elleriyle kapatmıştı olmayınca olmuyor çikolataylada ilgilisi yok boşuna yeme demişti doktorum 😌☺️
ogretmenHnmm 1trimester cikolata yiyip girmistim bende ama uyuyordu beyefendi ve ters dönmüştü. Doktor merdiven inip çik dedi kosarak inip ciktim kac tur yine donmemisti yeni uyanmisti. Sonra hoplayip zipladim yine dönmedi. En son bir tane daha cikolata yedim fuse teayla beraber bir saat yürüdüm öyle dönmüştü. Anlayacagin 4.defada döndü zor oldu ama basardik😂 bu arada döndü ama yüzünün yarisini da eliyle kapatmıştı nazli çıktı benim oğlan
ogretmenHnmm 1trimester kesinlikle 😂 yüzünü de ne yaptiysak actiramadik doktor artik pes etti sağlıklı olsun da önemli olan o yüzünü göstermese de olur dedi artik 🤣