Banusametailesi Zaman yaklaştıkça doğumdan sonra küçücük bebeğe nasıl bakicam her gece ağlayacak vs vs korkusu başladı bende sizde de oluyor mu
Balbebek012 Banusametailesi oluyır üstelik 2.bebek ama Allah sabır veriyor size muhtaç bir bebeğin varlığını bilince gece kalkması da aç kalması da uykusuzluk da önemli olmıyor
ozgegundogdu1903 Banusametailesi bu ben valla sabahları uykumu almamış uyandığımda bile psikolojim bozuluyor bebiş doğunca ne yapacağım diye sonra kendimi motive ediyorum yapabilirim geçici bi süreç sonu güzel olacak diyorum geçiyor Allah sabrını verir bi şekilde inşallah 🌸🙏🏻
Merve0227 Banusametailesi Allah sabrını da kolaylığını da veriyor hiç merak etme canım iki tane bebişim var o kadar güzel şeyler ki bakınca insan herşeyi unutuyo gerçekten masum mis kokulu 🌸
Balbebek012 Banusametailesi amin inşallah. Korkmak da haklısın ama içini ferah tut zor olıyır ama zaman akıp geçiyor büyüyor annesi bu sefer de ilk hallerini ilk kokusunu özlüyorsun 🥰
tugcedoganay1 @Banusametailesi valla onlar aklıma gelmiyor 30+3teyim sadece doğum🤣 rüyalarımda doğum kalkınca doğum hep doğum doğum
Banusametailesi tugcedoganay1 doğumdan hiç korkmuyorum valla ben yaparım herkes yapıyor diye düşünüyorum