minikmucizeemaak Fyz- Ben 12.58 ile öğrendim❤️ 1 Nisan 12.58 3 Nisan 79,41 5 Nisan 259.45 7 Nisan 509.67 11 Nisan da keseyi gördük 24 Nisan da kalp atışını duyduk🫶🏼 8 Mayıs da diğer randevum sağlıkla güzel haberler alalım❤️
dolunayes Fyz- dayan derim sen bilirsin bi anneme soylemistim bi esime hersey olabiliyor. Kanamam oldu misal dusuk tehdidim oldu herkese dillenmesine gerek yok evet anliyorum dunyaya duyurasimiz geliyor ama insanlara zateb siradan bir haber
doga21 Fyz- bende kızımı 33le öğrenmiştim, şimdi ki miniğimide 147 ile hepsi farklı oluyor ama bebek var iki gün sonra tekrar kan ver eğer değerin iki katına çıkarsa sağlıklı bir gebelik🌸
Beyza_1204 Aysel_krdg canım merhaba hayırlı akşamlar bende mfk ile şuan gebeyim şükür 4 aylık Bende eş paketi kullandm elimde kaldı yarım. Bazıları yarimdan biraz az istersen alabilirsin düşünüyorsan Ben bir aylık almıştım doktorla iletişime geçerek ayın sonu gelmeden hamile olduğumu öğrenmiştim birde biraz düzensiz kullanmıştık çalıştığımız için öyle Bitiremedik yani var şuan düşünürsen iletişime geçebilirz 😊
Beyza_1204 Aysel_krdg elimdekilerin fotoğraflarını atarım size ne kadar kaldıklarını falan ona göre düşünürsünüz 😊
Minnaklar Fyz- benimde aynısı oldu ilk cizgi belırgın ikinci belirgin değil bende merak ediyordum ve 22 haftalık gebeyim demem o ki hayırlı olsun simdiden bebiş geliyor 🥰
tugce68 Fyz- ayyy hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah 🥹🥹🥹🫶🫶 inşallah bana da nasip eder rabbim 🥹🤲🙏🏻❤️🩹
Umutlabekle Tug_34 yani ben 1000 tl ye almıştım siz ne derseniz ona göre yapalım makul bi fiyat olursa güzel olur 😊