dilara2507 Benim ilk gebeliğim ikiz, Ayşegül iltaç akkurt’a gidiyorum muaynehane de kendisi muaynehane ücreti de uygun 600 TL doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum çok memnunum Güleryüz ve ilgi alaka çok önemli benim için hepsi fazlası ile var
Deletedmom_43 dilara2507 Kesinlikle. En önemlisi tavrı ve karakteri. İltaç Hanım’ı öven üçüncü kişisiniz. En azından bu postta. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. 🌸
Biranne16 Bende normalde ilk gebeligimden beri neşe kaplan karakaş a gidiyodum ama fiyatları çok çok arttı birden 12 bine çıktı kalp aritmi Hastanesi’ne geçtim Adnan Şahin işinin ehli iyi bi doktor gibi geldi ilk kez muayne oldum doğum için anlaştık 8 bine normalde şehir hastanesine gitmeyi düşünmüştüm ama 8 bin verip aritmiye karar verdim ay sonuna doğum olucak nasipse
EbruMD Naz1616 merhaba bende ziya çetine gidiyorum bu fiyat güncel mi ne zaman sormuştunuz doğum fiyatını
Naz1616 EbruMD ben yeni hamileyken sormuştum şuan 25+3 olduk geçen hafta gidince tam öğrendim 9 bin dedi sezeryana
EbruMD Naz1616 ya ben sorduğumda bana hastane fiyat vericek dedi ama gittiğimde bir daha danışayım teşekkür ederim
Naz1616 EbruMD muhtemelen zam geldiği icin hastaneden dönüş beklemiş olabilir ben yeni sordum daha zam gelmezse inşallah bakalım