Deletedmom_43 Hanımlar Selamun Aleyküm. ✨ Bursa için doktor ve hastane tavsiye edebilir misiniz? Bir de ne kadar ödediniz? 🤔
Naz1616 Deletedmom_43 ben Ziya Çetine gidiyorum cekirgede muayanesi var çekirge dorukta doğum yaptırıyor 8 bin sezaryan muayne ücreti 300 TL
ArvenMom Deletedmom_43 ibrahim avcı pembe mavide doğum yapıcam 2 gün içinde çok memnunum muaynesi 750 doğum ek ücretlerle beraber 30 bin falan tutucak
cemreakgn Deletedmom_43 aleyküm selam canım ben 2 hekim değiştirdim ilk gebeliğim iltaç hanımda devam etmek istiyorum sanada tavsiye ederim fsm de kliniği 600 tl mjuayene ücreti doğum için pembe mavi ya da acıbadem
Zcvbnm Deletedmom_43 merhaba canım ben İltaç Akkurt a gidiyorum muayenehanesi var.Çok memnunum ben çok ilgili hatta doğum gerçekleşince daha az görüşeceğim için üzülüyorum o kadar içten biri ki beni çok rahatlatıyor
EbruMD Naz1616 merhaba bende ziya çetine gidiyorum bu fiyat güncel mi ne zaman sormuştunuz doğum fiyatını
Sekerpare16 Medicabil Nilüfer songül yapıcıya gidiyorum.İlk çocuğumda da ona gittim abla gibi yaklaşımı olsun,doktorluğu olsun 10 numaradır şiddetle tavsiye ederim
adoele Sekerpare16 bende songül hanıma başlamak istiyorum aslında şuan şehir hastanesine gidiyorum ama randevu bulmak ölüm..muayene ve doğum ücretleri ne kadar acaba
aysuyenihayat Sekerpare16 bende songül hanıma gidiyorum mayıs sonu haziran başı doğumumuz var çoook esprili ve çok anlayışlı. Benim tek sıkıntım numarası olmadığı için acil bişey olsa ulaşamıyorum
adoele Sekerpare16 teşekkür ederim en son hastaneyi aradım muayene cüretleri hekimden hekime farklılık gösteriyor 620 den başlıyor demişlerdi. 410 sa çok iyiymiş
Deletedmom_43 cemreakgn Pembemavi’yi çok kişi methediyor ama doktorundan mı imkanlarından mı bilemiyorum.
qwertqwert Deletedmom_43 ben acıbademdeyken iltaç hanım ile tanıştım acıbadem fiyatı yüksek dahi olsa iltaç hanım için devam edecektik kendisi klinik açtı doğumum için pembe maviyi tercih ettik çok memnun kaldık hemşire takibi çok iyiydi bebek takipleri çok iyiydi iltaç hanım zaten bi harika kesinlikle öneririm