tuq_ba Kızlar merhaba iki oğlum var üçüncüye hamileyim ve çok kız istiyorum ve sürekli rüyamda kız bebek emzirirken görüyorum böyle olupta rüyası tutan var mı ya (9haftaligiz daha cinsiyet öğrenmedik) ☺️🌸
Agg0207 tuq_ba aynısını bende dün akşam bı erkek bebek emzirirken gordm bakalm ne çıkacak bende 14. Haftadaym merak ediyorum cinsiyeti kız istiyorm aslnda ama neden erkek gordm bilmiyorum
minigin_annesi11 tuq_ba 2 kez kız gördüm rüyamda ve cinsiyeti kız dediler ogrendikten sonra da kız çocuğu emzirirken gördüm birkaç kez
tuq_ba Agg0207 hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre versin inşallah hepimizin cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz
Agg0207 tuq_ba 16. Hafta dolmadan söylemiyor doktorum iki hafta sonra gidicem inşallah o zaman ogrenicem bir kızım var 4 buçuk yaşında nerdeyse ikincilerin cinsiyeti daha çok merak ediliyormuş
Eksijelibon Kız bebeğe benziyordu. emziriyordum rüyamda ama oglum olacak 22 haftalık hamileyim . Ama sütüm çoktu onu hatırlıyorum taşıyordu ağzının ordan. İnş sütümüz bol olur
Aysecan0335 Oğlum oluyor hamileliğimde hep kız görüyorum 31 hafta bitiyor hala kız görüyorum😀 öğrenmeden 3 gün öncede kız bebek emziriyordum rüyamda
Haticealp Bende kız çocuğunu emzirirken gördüm hamile oldugumu ogrendim persembe günü 16 haftalık oluyoruz cinsiyeti o gün ogrenicez inşallah 😊