Tusemciiim Busraerkr yani bunu acile veya kendi doktorunuza gidip test vererek bilebilirsiniz burdan kimse şu bu diyemez 🥴 Hem kendi içiniz rahatlar hemde bebişin durumunu öğrenmiş olursunuz
Bet1 Busraerkr böyle birşeyden supheleniyorsan acile veya doktoruna gitmen daha doğru ayrıca gebelik zehirlenmesi çok ciddi bir durum acil olarak gitmen gerekir. Hemde biz burdan idrar testi vererek ogrenebilecegin bir şeyi bilemeyiz 🤷🏻♀️
Melekozge Busraerkr bunu bende fark ettim ama tansiyonum vs normal bilmiyorum bende gitmeyi düşünüyorum daha yeni tahlil vermiştim idrar onda cikmazmiydi öyle birşey olsaydı
Busraerkr Tusemciiim yarın kontrolüm var şuan onun dışında bir belirtim yok yarını bekleyeceğim galiba
Busraerkr Melekozge çıkardı kesin internette köpürme protein kaçağı belirtisi diyor yarın tahlil vericem
Misramisra Busraerkr ben gebelik zehirlenmesi oldum. İdrarınızda protein kaçağı olması, tansiyonunuzun yüksek olması gerek. Dışardan anlaşılabilecek en belirgin diğer özellik de ödem oluyor.
guzelanne01_ Busraerkr gebelik zehirlenmesinin en etkin belirtisi tansiyon yüksekliği şiddetli hiç geçmeyen baş ağrısı idrarla anlıyamazsınız içinede şüpe düştüyse doktorunuza gidin
Busraerkr guzelanne01_ her zaman tansiyonum normaldir yarın kontrolüm var dua edin öyle bir şey olmasın 😔
Melekozge Busraerkr evet öyle yazıyor ama sadece kopurme de oluyormu ki tansiyon ödem vs yoksa Allah korusun ya 😔
Ebruoztrk__ Busraerkr benim doktorum da bundan suphelendi net bir şekilde anlamak için 24 saatlik idrar toplamami istemişti