Beyzagzn Bende 2 tane var hamileyim bizde pazardan bulduk tanesi 20 liradan satiyolar sagolsunlar sakladim resmen
Melegimm38 Aysegull00 eşimin işinden dolayı muşta yaşıyorum burda sadece migros var sordum yokmus malesef😏
Aysegull00 Melegimm38 ah canım 2 yıl bitliste kaldım bende muşa çok gittim geldim bilirim bulamazsın orda
EmelBG Melegimm38 Meyve sebze halleri varya tatlım yokmu hiç yakında eşin gitse illaki bulur konuşsa .
Melegimm38 EmelBG eşim askeri personel malesef 10 günlük goreve gitti ve muş küçük bir yer pazarı bile yok manavdan aliyoruz meyve sebzeyi orayada sordum yokmus😏
Cekuli Melegimm38 https://www.aseriyorum.net/index.php?id=urunler&tur_id=596 burda var 150 gr 15 lira taze olanı var birde 50 gr 40tl senin için girdim baktım😁
Ozgeaslan2305 Marygur yaa kuzum keske erken gorseydim bende ayniydim da sonunda bizim burda bi manavda tek kalmisti onu aldim kargoyla yollardim sana 😞
Hamcey Melegimm38 bende aşermistim eriğe internetden bir yer bulduk 4 tane eriğe 40 milyon vermiştik ama ben buzlu denedim onlar çok kötü ama bu int den aldığım buzsuz ve tadı güzeldi