Edanil Lavinia96 benim arkadaşım dış gebelik yaşadı biz o zaman yüksek lisans yapıyorduk tehlikeli bir boyutta farkedilmiş Dr nasıl farketmez anlamıyorum kız okulu falan bırakmıştı şimdi 2 çocuğu var maşallah
Ilaydadoksar-123 Lavinia96 ben yaşadım canım malesef bebeği iğneyle düşürdüler çok şükür erken farkettik dış gebelik olduğunu şuan çok şükür sağlıklı bi gebelik geçiriyorum 27+6dayız😊
evrem321 Lavinia96 ilk kimyasal 2. Dış gebelikti tam 9 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 30 haftalığız kafanızı rahat bırakın lütfen bir dış gebelik geçirdim ikincide dış gebelik olur gibi düşünmeyin rahat olun
Lavinia96 Ilaydadoksar-123 şu an bende aynı şeyi yaşıyorum. Cumartesi günü iğne yapıldı. Nasıl geçti iğneden sonraki süreç ne kadar süre sonra hamile kaldınız 🌸🥹
Hvvnr_drgn Lavinia96 bende aynı şekilde dış gebelik geçirdim iğneyle düşürdüler ama çok berbat bi süreydi bitmeyen kanama aylarca ödem ama şükük atlattım 3ay sonra hamile kaldım şuan 15 haftalık
Ilaydadoksar-123 Lavinia96 dış gebelikten 10 Ay sonra hamile kaldım canım doktor 6 Ay bebek düşünmeyin demişti zaten ama kendini yıpratma süreç biraz sıkıntılı geçiyor ama insallah hayırlısıyla diğer bebegin sağlıklı olur 🙂
23kubra23 Lavinia96 bende önce kimyasal sonra dış gebelik geçirdim çok zordu daha yeni korunmayı bırakıyorum acayipte korkuyorum