Bitanemm Kızlarr ilk gebeliğim dünden beri sadece vajinamda ağrı oluyor arada da belimde ağrı oluyor doğum sancısı nereye vurur doğurmak istiyorum sağ salim artık 🥹 doğum başlaması için önerileriniz nelerdir
_Damlamumci_16 Bitanemm bende aynıyım gece baya bi baskı ve ağrı oldu aynı haftadayız bi türlü doğmadı🤦🏼♀️😢
TCKD Bitanemm ben 40+4 teyim sancım yok açılmam yok ama yürümekte iyice zorlanıyorum artık perşembe günü sezeryana alcaklar büyük ihtimal
Nuraslan1105 Aynı durumdayım 40+1 deyim ne sancı ne açılma hiç bişey yok benim de sadece arada bir kasığım ağrıyor o kadar
_Damlamumci_16 Bitanemm evet bende çok bunaldım zaten agrılarım oluyor bıde üstüne bu sorular gelince doğursam da hem ben rahatlasam hemde etraftakiler 😞🤲🏻🤦🏼♀️
_Damlamumci_16 Bitanemm evet bende çok bunaldım zaten agrılarım oluyor bıde üstüne bu sorular gelince doğursam da hem ben rahatlasam hemde etraftakiler 😞🤲🏻🤦🏼♀️
Evin12 Bırakın saatleri dolsun 40 ıncı haftada doğurdum hemşireler ebeler çok zorladılar oğlum oksijensiz kaldı hasar aldı şuan yoğun bakımda ben bir yerdeyim o bir yerde