Atiyeg Hiç doğum haritası baktırdınız mı? İnanmıyorum böyle şeylere ama merak da ediyorum açıkçası ne diyecek diye? Baktıran var mı? Önerebileceğiniz astrolog?
Pemberuya Atiyeg ben biraz anlıyorum ama uzmanları kadar yorumlayamıyorum. Genelde nokta atışı yapıyorlar benim ilk bebeğim düştü bunu önceden söylemişlerdi ve ikinci bebeğimin erkek olduğunu da söylediler daha bunun gibi çok şeyi
cokkasmabeabi Atiyeg netten doğum haritası yazınca bir site çıkıyordu doğum günün doğum saatin buna göre çok doğru analizleri vardı ama net site hatırlamıyorum.
Serapp777 Atiyeg dogum harıtası ongoru tek soru hepsnı baktrdm ıkı farklı kısıye birinden cok cok memnun kaldm hatta suan bebegmn dogum tarıhı ile ilgili baktrmyı dusunuyorm evlencgm tarıhı hamileliğimi vs hep öngormuslerdı tarıh tarıh
Failknr Atiyeg ben 3 kere farklı kişiye baktırdım hep doğru çıktı Hamile olduğumu cinsiyetleri hep bildiler daha bir sürü şey İns astrologyaseminpekgöz dü( çok tatlı biri) Tüm arkadaşlarım ona yaptırdı analizi fiyatı da uygundu
Pemberuya Atiyeg instadan astrologlar var Baya paylaşım yapan kuzum öyle sora sora facede bi Güliz vardı ama soyadını unuttum o da kuzenime bakmıştı
Pemberuya Gultacimm Doğum haritası hesaplama yaz googleye ordan Doğum saatini gün ay yıl yazınca çıkıyor