Arsmngmz Kızlar ben gebelikten öncede kullanıyodum gebelik boyuncada bırakmadım. Doktora sordum o sadece decavit verdi omega 3 ü sordugumda böyle suratıma baktı gerek yok ama sen bilirsin dedi. Ben bırakmadım iyi geldiğini düşünüyorum. 7 yıl eczanede calısıp cok eğitimine gittim hiç zararlı oldugunu duymadım. Sizin doktorununz önerdimi yada basından beri kullanıyormusunuz???
deletedmom334 Arsmngmz imom kullanıyorum doktor kırkın çıkana kadar kullan faydası olur hem erken Doğum riskini önler hem kansızlığı dedi canım
ozgeya Arsmngmz ben hamileliğimin en başından,doğumdan sonra kırkım çıkana kadar İmom Omega kullandım,doktorumun yönlendirmesiyle.
Merve201119 Arsmngmz canım üçüncü ayda doktorumun önerisiyle imom omega kullanmaya başladım Doğuma kadar kullanıcaksın dedi doğumdan sonrada imom latte kullanmaya başlıcam
Deletedmom6666 Arsmngmz canım ben yeni kullanmaya başladım 10 gün falan oldu krilom omega 3 kullanıyorum balık fazla sevmediğim için inşallah bebişe ordan takviye yapıyorumdur
Semraylmz Gebeliğin başından beri regenesis kullanıyorum. 3. Aydan sonra omega vita mineral olanı kullanmaya başladım. Doğuma 1 hafta kaldı kutu bittiği için doktora almama gerek var mı diye sordum. Doğumdan sonrada bir süre kullanman iyi olur zararı yok faydası var onu ilaç gibi düşünme dedi.
deletedmom334 Arsmngmz hamileleğimi beşinci haftada öğrendim beş haftalık iken başladım 26 haftalık şuan ☺️
Mervettt Kızlar bana doktorum vermedi ben balik da yiyemiyorum kendim gitsem alsam eczaneden olur mu ki