annesusu NewMom__ bende çarpıntı çok oluyordu hala oluyor. Sol tarafa yatamıyorum o yüzden sağ tarafa yatıyorum.
NewMom__ bebislerhakkinda doktor 16. Haftaya kadar sürebilir dedi🥺 zaten zayıfım çöp adam kalmak istemiyorum dedim ilaç vericek o yüzden😂😂😂 bu insanlar ne meraklı her şeye karışmaya hiç hamile üzülür alınır da demiyolar sizi depresyona sokmuşlar yok yere. Benim depresyon zaten anadan doğma var😂😂 gebelikte hepten coştu😂
bebislerhakkinda NewMom__ yok kizz hic hamileymiş dinlemiyorlar valla vebale girmekten korkmuyorlar hic halbuki en küçük stres etkiliyor bizi
bebislerhakkinda NewMom__ ben şuan carpintidan uyuyamadım mesela .genelde bisy çıkmıyor için rahat olsun
NewMom__ bebislerhakkinda ya zaten yakın zamanda gittim baktırdım holter takıldı bende panik atak da var ama o zaman daha farklı oluyorum bunda sadece sıkışma hissediyorum nefesim daralıyor çarpıntım olduğunu hissetmedim acilden gidince söylediler nabzınız yüksek diye. Anam neymiş bu hamilelik ya 😂 genelde en rahat 2. Trimser diyolar bakalım göreceğiz😂
annesusu Oznur-96 açıkçası bende hemoroid varis türü şeyler olmaya başladı o yüzden de biraz korkutucu geliyor normal doğum 🙄
Oznur-96 annesusu anne olmak çok zor ya bazen düşünüyorum annelerimizde öyle sorunlar hiç olmamış yada bizim gibi çok takbiyr almamışlar
annesusu bebislerhakkinda ah o akrabalar… Bende etrafta başka hamileler olması durumu var. Sürekli bunu aldım şunu yaptım. Bebek kg kıyaslama karın kıyaslama. Ne ararsan.
annesusu NewMom__ hemde nasıl.. bi de doğunca başlar kıyaslama. Benimki bu kadar kilo aldı senin sütün var mı mama mı veriyorsun. Ben şunu yapıyorum sende yap. Çile bitmiyor.
Demmet annesusu ayyy sen bensın resmen benimde gebeliğe bağlı kalçamda kemik erimesi oldu resmen muhtaç müşgül yaşiyorum delirmek üzereyım , başinda güzel giden hamilelik 5. Ay itibari ile ters döndü
selinsmother Mide yanmalı kusma yaşıyorum kusarken altıma kaçırdım artık kendimi çok pis kötü hissediyorum ya 😭 geceleri hiç uyuyamıyorum
Selda-Bekmezcii Oznur-96 yemin ederim aynı durumdayım 28. Haftadayız aşırı yoruldum psikolojik olarak geceleri vajina ağrısına uyanıyorum 😣😣😣
Oznur-96 Selda-Bekmezcii bende ağlıyodum hamilelikde Sinir krizi geçirdim ya kusmaktan 24 saat olmuş ilaçlar işe yaramamış kusmaya devam cok kötüydü ama şey diyorum şimdi ben çektim ama o çekmesin rabbim sağlıklı dünyaya getirmeye nasip etsin