Fulyax
Merhabaa arkdaşlar artık bizimde hikayemiz var🙏🏼 şükürler olsun acısıyla tatlısıyla olsada,bende anneyim artık benim kokumla benim göğsümde sakinleşen bi meleğim var Allah isteyen herkese nasip etsin yarabbim 🙏🏼 biraz uzun uzun anlatıcam hakkınızı helal edin.
Ben hollandada yaşıyorum ve 1,5 yıllık evliliğim hediyesi benim pamuk kızım❤ 5.aylıķ evliyken hamile kaldım hamileliğim zor geçmedi aksine 8.ayda hamile olduğumu anladım ağırlaştım derken, normal kontorlerimiz 2 haftada 1 kereye düşmeye başladı bizde tabi hazırılıklar felan tamamdı herşeyimiz 37.hafta kontrolümüzde benim tansiyonum 14/9 çıktı ama ben bişey hissetmiyorum ve idrar testi yapıldı hemen oda değişik çıktı kağıdın renginden anlaşıyormuş, bizim için hemen büyük hastahneden randevu yaptılar oraya gittik kan ve idrar verdim tekrar ordakiler gidebilirsiniz dedi ve çıktık hastahneden eşim işe bende arkadaşıma oturmaya gittim,neyse eşim arıyor hastahneye gelmeniz gerek demişler bizde şaşırdık ve Hastahneye tekrar gittik ve beni nstye bagladılar Anlamadim tansiyonumu ölçülüyorlar felan doktor geldi anlattı gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun bugün hastanade kalabilirsiniz belki erken doğabilir bebek ağlamaya başladım,korktum heycan,endise,panik, sonra başladı bizin maceramız bebeği hep kontorl altında tutular bana tansiyon ilaçları sürekli,tansiyonmu ölçüyolar felan 3 gün boyle geçti 4.gün artık doğuma başlıcaz tansiyonun düşmüyor ve idrarindaki protein eiweit oranı düşüyo dediler bana altan baloncuk koydular içime o şişerek açılma sağlayıp doğumu başlatıcaktı koydular 1 gün boyunca kalıcaktıki 7 saat içinde çıktı ve açılmam 3,5 cm tabi bu arada sancim felan yok normalim ertesi sabah 6 da hazır ol suni sancı vericez dediler ben 5 te uyandim duş aldım makyaj yaptim😂😂😂 tabiki gittik heycanliyim bana bagladilar sancıyı 6,5 7 gibi sancı yükseklik 2 bisey hissetmiyom tabi eğlenmiyorum felan eşimle müge anli bile izledim😂 ee sonra yüksekliği 3,5 alınca bana geldiler😂 nasıl sancım çoğaldı artık 3 mü 4 mü dakika bi vuruyordu sancilar zorlayinca kuvete sicak suya girmeyi istedim girdim iyi geldi ama kustum biraz boyle olmasi normalmiş ,sonrasinda eşime yalvariyom dayanamiyom ben yapamicam kurtar beni diyee oda kiyamam cok stres yaşadı benle sonra doktorlar geldi dedi epudiral ben tereddüt yaşadım yan etkileri ve yapılırkenki stres felan 2 dakika düşünme kalmadan, alın beni bian once diye bagiriyordum valla gttik yapılan yere doktor gelmek bilmedi nasıl bagriyom dayanamiyom gelsinler yapsınlar beni baya zorladı sancılar geldi doktor neyse başladı yapmaya hiç bişey hissetmedim ben korkulcak hic bisey yokmuş gerçekten 10 dkda yaptı sonra yatırdılar beni eşim de basında benim sol bacağıma sıcaklık geldi sağa gelmedi doktor tekrar geldi yukseltiler ilaçı yine tık yok ben sağdan sancı çekmeye devam solda hiç bişey hissetmiyom karıncalanıyor böyle ayağım süperdi 😊👍🏼 sancılar tavan yaptı nasıl bağırıyorum geldi doğumumu yaptırcak doktor altan kontrol yapmaya yaptı dedi gidiyoz açıklık 9 cm ben şok baktıktann sonra bana ıkınma istedigi geldi nasıl bağırıyorum bellisi yok eşim diyo çabukcak gidiyoruz sabret çünkü doğum yapilan yer ayri oda epudurial yapılan ayrı yerde beni götürüyorlar diyom çabuk geliyoo hemen odaya geldik hazirliklar 4 5 ıkınmada başı geldi eşim hadi hadi aşkım başını gördüm saçları var diyo ben dahada çok ıkındım öyle diyince en son güçlü bir ıkınmada bebeğim pamuğum geldi şükürler olsun hemen koydular göğsüme allahım o an dedim şükürler olsun allahim şükürler olsun diyom bu benimi 😍 öglen 1.04 geçe dünyamiza doğdu pamuğum 2,530 gr sağlıklı kuveze girmedi herşeyi çok iyi sonra eşine bi 20 dakika içinde çıktı içimden gördüm doktor hepsini gosterdi😊 dikmişim içten var sadece 2 tane atarken uyuşturdular anlamadim cok fazla ama ,sonra başladı benim için bebeğim kucağımda ben altan tarafımdan sancı cekmeye başladım ve sol tarafım tas gibi olduğunu hissettim hemen doktorlara bağırdım gelsinler felan duramiyorum bebegimi gözüm görmedi bile hemen kontorl ettiler jinekolog geldi dedi içinde yirtilma olup kan birikmiş orda dediler ameliyat ben ağrıdan duramıyorum narkozla tamamen uyutular ve ameliyat oldum çok zorluydu hep aklım bebegimdeydi eşim ben bayıltılana kadar yanima girdi en son ona ben bayılınca bebeğimizin yanına git onu yanlız bırakma diyodum 1 saat içinde ayıldım bebegimle kavuştuk şükürler olsun🙏🏼 tabi ameliyatlı oldugumdan eşim ilgilendi hep sütüm gelmedi mama verdik veriyoruz benim kanım düşük çıktı 2 unite kan takviyesi yaptılar be birsürü serum,antibiyotik,hap içtim yedim sukurler olsunki bugün herşeyimiz düzeldi kızımda iyi bende daha iyiyim kızımla ilgilenebiliyorum 🙏🏼ve sütüm gelmesr kizim cok iyi emiyor surekli göğsümde emerken uyuyor çok sevdi göğsümde uyumayı 🙏🏼💕 evimize gidiyoruz artık 8 günlük maceramız sağ salim acısıyla tatlısıyla bitti🙏🏼 önerilerim: kesinlikle meme vemekten vazgeçmeyin hep deneyin pes etmeyin,canm acıyor ama dayanıyorum,vede bebek kiyafeti olarak elleri kendiliginden kapanan üstler alın eldiven elinde hiç durmadı valla yüzünü bile çizdi pamugum😑 allah herkese hayırlı doğumlar versin benim doğumum kolaydı ama sonrası zorluydu hepsi gecti bitti en en büyük destekçim eşim herseyimle ilgilendi yeri geldi şu 8 günlük hastahne maceramızda beni yıkadı bile allah eşimden razi olsun🙏🏼 hakkını helal et dedim eşime insan çok farklı duygular icinde olabiliyor,allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi 🙏🏼 sormak istediğiniz sorulari alabilirim herkese hayırlı doğumlar tek nefeste inşallah boyle bir güzelliğe kavuşursunuz suan kucagimda yatiyor hep böyle kalsin istiyorum❤ allah herkesin yardımcısı olsun🖐🏼