Busucan Güzel anneler hepinize merhaba 🙋🏼♀️ Bebek şampuanı,bebe yağı,pişik kremi,göğüs ucu kremi,göğüs pedi,alt değiştirme örtüsü,tırnak makası,saç fırçası için hangi markaları tercih ettiniz☺
Minamom Busucan sampuani pisik kremi sabunu nu sebamed tercih ettim ben ayrica sudocrem aldim.sac fircasi bebdorun dogal kil olani ,tirnak makasi da bebedorun seti biberon ve emzikleri awent ten ateş ölceri braun dan oda termometresi weewell den biberon temizleme fircasi bebedordan sterizatör aventin yine banyo süngeri dogal sünger markasi ne bilmiyorum banyo filesi köpüklü filelerden aldim kuveti kovasi vs.standart...
Minamom Busucan bebek bezi prima premium care alt acmasi ıslak mendili alt silme pamuklari gögüs pedi deterjanlari da baby me den
Pinarr Busucan bebek şampuanı unı baby. Pişik kremi ve yağı dalin. Göğüs ucu kremim lansinoh. Alt açma örtüsü baby me. Tırnak makası bebeto sanırım tarak ve fırçası da bebetoydu 🤗
Zrksvly33 Minamom myangelson sen evde hiç doğuraöazsın o zmaan canım Rabbim sağ salim aldırdım kucağımıza hepimizin ☺️
semabrcn gratisin şu olay %50 indiriminden bebek deterjanı ve sabunu (dalin) bebek şampuanı(nivea) aldım. kalan parçaların tamamı e bebekten alt açma gibi atılacak bebeğe temas etmeyecek şeyleri ucuz aldım baby me gayet güzel. bez prima yine indirimde buldum 49 liralık paket 29 liraydı 138li paket. bepanthol ve lansinoh pişik ve meme kremi aldım. göğüs pedi bi paket lansinoh iki paket baby me aldım. tırnak makası tarak ve aspiratör bebedorunkini aldım. özellikle tarak konusunda tavsiyem chicco nun seti nerdeyse bebedora göre 2 kat pahalıydı ikiside doğal kıl fırça. gögüs kalkanı avent. cam biberon ve yenidoğan emzik nuk marka e bebek.