ElfYrgn Kızlar selammm. Tecrübeli annelere bir sorum olacak. Temmuzda doğacak bebeğim. Kampanyada serum fizyolojik yakaladım ama şimdiden almalımıyım ? Kaç aylıktan sonra kullanımı uygun ? Şimdi alsam o zamana kadar durması sorun teşkil eder mi ?
_Daydreamer_89 ElfYrgn alerjik durumu vardı oğlumun 3.ayından beri kullanıyorum çok aşırı pahalı bişey değil gerçi ama alın tabi indirimdeyse
Deletedmom_43 ElfYrgn Bazen burun tıkanmaları emzirirken çok sıkıntı teşkil edebiliyor. Zaten son kullanması falan yok. Alırsan iyi olur bence. Burun kapalı iken ne emebiliyor ne de uyuyabiliyor bebişler.
selinsmother ElfYrgn eczaneden serum alıp içinden şırıngayla çekince daha uygun oluyor diye duymuştum bende almadım daha
ElfYrgn _Daydreamer_89 Evet aslında çok pahalı değil de aspiratörü alıyordum indirimdeymen onu da alayım tek kargoda gelsin diye düşündüm. İşe yaradığını göre alayım teşekkür ederim ☺️☺️
ElfYrgn Deletedmom_43 Şimdi bir kaç forum daha okuyayım dedim de öyleymiş gerçekten. Sadece anneler bu konuda ikiye bölünmüş kimisi eczaneden serum alıp şırıngayla yapıyormuş kimisi de damla şeklinde olanla 🤷🏼♀️
Deletedmom_43 ElfYrgn Flakon şeklinde olan sadece kullanım kolaylığı. O minik şişelere para veriyorsunuz. Serum alıp şırınga ile çekmek daha uğraştırıcı ama daha ucuz. Hem bozulma vs. olmuyor. Uzun süre kullanılabilir. Ama her ikisini de alsanız aspiratör de gerekir. Çok tıkanıklık olduğunda serum ile nemlendirmenin ardından aspiratör ve yedek uç işinize yarayacaktır.