TubaGokhan Son bir kaç aydır aynı şeyi yaşıyorum çok erkenden başlayan göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı yaşıyorum ama sonunda regli oluyorum nedendir yani çok üzülüyorum ve sinirleniyorum 😢😔🤦🏻♀️
Pamuk TubaGokhan Benim eskiden beri adet olmadan 1 hafta önce göğüs ağrım başlar hamile kaldigimdada aynıydı.
reisMom TubaGokhan belki de kafaya taktığınız İcin beyin öyle sinyal veriyor belki de gögüs te hic birşey yok stres yapmayın kafaya takmayın emin olun hic ummadığınız anda olacak ilk 2 ay bende adetim yaklaşmadan ay gögüs hassasiyetim var ay belim kasıgım agrıyor kendimi kandırmışım yaptıgım test cabası 😂😂 sonra saldım takmadım unuttum akışına bıraktım 10 gün geciktim hamile kalmışım haberim yok eşim dedi de test aldık yoksa ben adet olurum kafasıyla hayatıma devam ediyordum
anonimgelin TubaGokhan ya bende 8. De adet oldum 2 gün önce de lekelenme yaşadım normalde 2 3 4 ayda bir adet olan biriyim kasımlarımda ve belimde de ağrı olmuştu acaba bebek mi var :(
TubaGokhan Pamuk benimde evlenmeden önce 1 hafta önce başlardı oda sadece göğüs ağrısı evlendim yine öyleydi ama şu son bı kaç aydır böyle insanı strese sokuyo valla ya
Pamuk TubaGokhan O yüzden doktora gittimde sorun çıkmadı canim için rahat olsun.Doktor normal hormonlardan kaynaklı dedi. Ama hamile kaldigindaki normal göğüs ağrısından değişik oluyor.Bicak saplanır gibi.
Birhayalimvr Bende de aynı eskiden hiç olmazdı hatta prolaktin hormonumada baktırdım dedim acaba o mu yüksek ama normal cikti benim yumurtlama donemi başlıyor adete kadar hassasiyet oluyor sinir oluyorum adet olunca geciyor hormonlarfan dolayi diye düşünüyorum
TubaGokhan Birhayalimvr 14.66 çıkmış 12 Nisan’da kan tahlili vermistim referans aralığı arasında gorunuyo
Solmaz-Papatya Benimde yumurtlamadan sonra başlıyor adet olana kadar anlamadım prolaktin yüksek mı ne acaba
Meridaily Solmaz-Papatya benim de öyle ya ama hiç doktora gitmedim neden ki hormonlar yumurtlama sonrası mı artıyor hemen acaba
TubaGokhan reisMom valla bu ay bende bıraktım tkaip etmedim akışına bıraktım hatta bu uygulama dahil gebelik regli ile ilgili tüm uygulamaları sildim şu ana kadarda rahattım ama bu göğüs ağrısı hep karistiriyo kafamı bende sormak istedim zaten bu ay olmazsa rahim filmi çektiricem evleneli 1 yıl oldu hiç korunmadim olmadı henüz
TubaGokhan Meridaily bende de öyle maalesef neyse günleri değerlendirelim madem hayırlısı olsun bu ayda olmazsa rahim filmi çektiricem zaten