Bet1 cihaninannesi 34+0 da aniden suyum gelince doğumum oldu çok şükür sağlıkla aldım kucağıma 🤲🏻 şimdi 2. Oğlumu bekliyoruz 29+1 olduk
Lavantakokusu64 cihaninannesi kim dediyse yanlış bilgi 😄Oğlum 40+3 kızım 40+5 te doğdu canları o zaman gelmek istedi yavrularımın😌💝
Papatyam28 cihaninannesi 2hafta önce arkadasım dogum yaptı oglu oldu 37 haftalık dogdu bebegi benim ise ilk oglum 39 haftalık ikinci oglum 40+5 dogdu 😂3. Oglum bekliyorum bakalım nezaman gelicek 32 haftalıgız şuan
Surprizzz2022 cihaninannesi erken doğum riskim vardı ama hiç beklemedigim bianda acilde buldum kendimi suyum geldi .rahmim kalp şeklinde diye erken riskim vardi . 2.750 dgru elhamdülillah girmedi .
Bet1 cihaninannesi yok hayır canım hiç kuveze girmedi sezeryan olduğu için iki gün hastanede kalıp taburcu olduk. Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🤲🏻🤍
HurremSultan cihaninannesi kızımı 38+0 da kucağıma aldım zilli oğlum 40 haftalik dogduuu erkenden doguramadim bacım mecburi sezeryan oldum o yuzden😂😂
tosbikin_annesii cihaninannesi 36+3 te doğdu 😂 sabırsız oğlum hala sabırsız 😊 ikinci oğlum sezeryan olacak bakalım o ne zaman
cihaninannesi tosbikin_annesii ayy küçük doğumları görünce ya benimkide durmazsa diyorum ama bir yanım da korkuyor ya erken doğarsa küveze girerse diye ☺️
HayriyeBoztepe cihaninannesi canım aslında hurafe de değilde kişiden kişiye değişiyor ya ama benim tanıdıklarım genellikle erkek anneleri 40 veya 41 de doğum yapıyor senin dediğin gibi ilk oğlumda 41+1 olmuştuk sancı vs açılma yoktu suni sancıyla geldi şimdide şuan 2. Oğluma hamileyim 40+4 deyiz bugün gidecem bakalım buda 41 i bulacak mı
tosbikin_annesii cihaninannesi benimki girmedi 😊 2970 ge doğdu herşey yolundaydı 🤣 ama sabırsızlık baki kaldı 🤣
HurremSultan cihaninannesi her bebek vaktinde gelir canım ben bunu anladım onlar ne zaman isterse o zaman gelir Rabbım saglila sihatle gelmeyi nasip etsin yeterki