cihaninannesi elifdemirr4 bazen okadar özlüyorum ki insan görmediği birşeyi özler mi ultrason da gördükçe içim gidiyor bir an önce doğ da sana sarılıp öpeyim diyorum sonra hemen aman sağlıkla zamanında gel lütfen diyorum çocuk ne zaman geleceğini şaşırdı 😬😬
elifdemirr4 cihaninannesi banada bu sefer sanki hiç doğmayacak gıbı geliyor 2.hamılelık sureci oyle zor gecıyor kıı 2 yasında kıı bir bebeyle 🙈
HilalMF Bende 39+3 bekliyorum doğuranlar sancı bianda mı başlıyor nasıl oluyor ya anlatır mısınız bu sancı nasıl birşey
Gulnara25 cihaninannesi yok be hurafe. Küçük eltimin oğlu 37 haftada,büyük eltimin kızı 42 haftada doğdu)
Surprizzz2022 cihaninannesi hahaha 35+3 te doğdu oğlum bundada erken doğum riskimiz var 36+1 olduk bekleyincede gelmiyorlar😅😅
cihaninannesi Surprizzz2022 35+3 te erken doğum riskiniz mi vardı acaba yoksa tamamen kendiliğinden mi geldi bir de yanlış anlamazsanız küveze alındı mı kaç kiloydu
doga21 cihaninannesi öncelikle sağlıkla gelsin inşallah🌸 ben kızımı 41+5de artık gelmediği için sezeryan doğumla dünyaya getirdim😊
Fuhen cihaninannesi benim ki 36 haftada geldi bebekten bebeğe değişiyor cinsiyeti yok bu işin bence ya
Surprizzz2022 cihaninannesi erken doğum riskim vardı ama hiç beklemedigim bianda acilde buldum kendimi suyum geldi .rahmim kalp şeklinde diye erken riskim vardi . 2.750 dgru elhamdülillah girmedi .