selinsmother İyi geçti yani tabi ilk 2 gün ağrım oldu ilk kalkış da biraz zordu ama her istediğimde ağrı kesici verdiler serum falan da takıyorlar zaten onlar baya rahatlatıyor öyle korkunç falan değil yani ben ameliyattan 6 saat sonra kalktım koridorda yürümemi söylediler 10 tur yürüdüm sonrasında eşimle cafeteryaya bile indim çay içmeye yani öyle dayanılmıcak kötü ağrılar değil. Tuvalette ilk 2 gün zorlandım eğilip kalkarken bide kanama oluyor ya birinin yardım etmesi gerekiyor bi o zorluğu var ama 2 gün geçince rahatlıyorsun ben 3. Gün taburcu oldum kendim evde banyomu da yaptım gayet. Ee o kadarcık da olsun 2-3 gün zorlanma normal, 1 hafta-10 gün sonra ise ameliyat olmamış gibiydim. Normal doğum yapan arkadaşım alttaki dikişlerden 1 ay boyunca çekti ne bileyim ben hep altım kesileceğine karnım kesilsin dedim belkide psikolojik olarak kendimi sezaryene adapte ettiğim için rahat geçti çabuk iyileştim en önemlisi kendimi hasta psikolojisine sokmadım kendime dedim ki ben güzel bir şey için ameliyat oldum bebeğime kavuştum hep olumlu düşündüm