Mucizemiz15 Hurmuz16 Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah Amin 🤲🏻🤲🏻 hangi şekil sezaryan olacaksınız ben henüz karar veremedim doktorumla da konuşmadık bu konuyu
Roar-123 Sezaryen mi normal mi doğumlarınız ? Neye göre karar verdiniz ben hala Karar veremiyorum ben de 36. Haftadayım
Kbryvz8 Roar-123 benim şuan herşey normal ilerlediği için doktorum sezeryan yapmamı istemiyor. Şahsen ben sezeryan yapma taraftarıyım 😅
Mucizemiz15 Hurmuz16 hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻
Hurmuz16 Mucizemiz15 amin amin inşallah canım hayırlısıyla rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Hurmuz16 Mucizemiz15 güzel geçti canım şükür kavuştum güzel kızıma ağrım var ama oda çok normal sen nasılsın canım senin nasıl geçti
pnrbrnci-6106 Kbryvz8 son 26 diyor programda. Doktorum henüz bir şey söylemedi 🙈haftaya perşembe kontrolümüz var, çatı muayenesi de yapar büyük ihtimalle. Kesin bir tarih söyler diye umuyorum 🤲🥰