Hasretim7780 1prensannesiiiii evet ben takacağım hazır hatta midemin sarkmasini istemiyorum korse yeterli değil hatekette lazim ee malum bebekli olunca hareket full olacagi için kolay yoldan kilo vermeye yarar :)
Deletedmom_43 1prensannesiiiii Takılır diye biliyorum. Yaraların iyileşince biraz da hareket edersen daha zayıf ve sıkı olabilirsin.
Kelebekk-0307 1prensannesiiiii takmadım doktorum onermedigi için şu an hem cok zayıfladım hem sarkiklik kalmadı hemde sıkı vücudum hamilelik öncesi gibiyim
Suheyla2 1prensannesiiiii 3 4 gün sonra takabilirsün daha önce takma rahmün toparlanmasını zorlaştırıyor
1prensannesiiiii Kelebekk-0307 neden önermedi canım bende illa takmak istemiyorum ama etrafımdakiler karnin öyle kalır deyip duruyorlar psikolojim bozuldu 😒
Kelebekk-0307 1prensannesiiiii rahim sarkmasına toparlanmamasina neden oluyor sonra idrar tutuma problemleri oluşuyor vs gibi şeyler söyledi korkuttu beni açıkçası takma gereği duymadım ama dediğim gibi emzirdikce kilo verdim birde kızım büyüyor artk her gün parka götürüp oynuyoruz 1 saat yürüyüş yapıyoruz o sebeple karnım filan da kalmadı zaten 10 kilo almıştım xogu doğumda gitmişti
Elfve Normal doğumda takılır esas yara bişi yok karında ama beni bazen sıkıyordu arada çıkarıyordum 2sinde de taktım. Ama ne kadar işe yarıyor tartışılır bence