HanifeAsya Ege12 33. Hafta yani geçen hafta kontrolde nst de sancım çıktı yatış yapıldı ve ciğer geliştirici iğne oldu erken doğum riskim var
akyol Ege12 Eğer bebekte erken doğum riski varsa 33 hatta 34. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. Benim kızım da gelişim geriliği vardı. 31 32 hafta arasında iki doz yapıldı. Erken doğma durumuna karşı solunum sıkıntısı yaşamamaları için yapılıyor. Kızım 37 haftalıkken doğdu yapılmasa da olurmuş ama o haftalarda 3 hafta geriden geldiği için doktor öyle uygun gördü
Busrahazel Kızımda 33.haftada yapmıştı doktor karnımda biraz sertleşme oldu diye direk erken doğum riskini yapıştırdı ciğer geliştirici iğne yapalım dedi 2 doz yaptırdık. Kızım doğdu ciğerleri gelişmediği için yuttuğu suyu atamamış diye küveze aldılar şaka gibiydi sırf hastane sigortadan para alsın diye küveze koymuşlardı sapa sağlam çocuğu
Zeyzey055 CayGetireyimMi kaldi cnm 21 gün 2 kilonun üstüne çıkınca saglik problemi de yoksa veriyorlar
Nurcymz Zeyzey055 canım bnm de öyle olacak, Perşembe alacaklar,1700 civarı kilosu, 34. Hafta , süreç nasıl geçti , emzirebildin mi hic , yoksa sadece sütü sağıp mu veriyordun hastaneye , 21 gün uzunmuş 😔 şimdi nasıl minigin
Ege12 Nurcymz bende 35+5 oldum sancılarım var lekelenme oldu erken doğum olur diye düşünüyorum, kilosu da 2650 en son gittiğimde 1 hafta oldu
Zeyzey055 Nurcymz canim pandemi se dogum yapmıştım yüksek tansiyondan ve sadece 2 kez zorla gösterdiler elleyememistim bile şükür geçiyor zor oldu ama geçti suan 22 aylik tombili hiperaktif öyle ki hiç prematüre gibi davranmadım ve 9 aylıkken yürümeye başladı asla hassas davranma onlar çok güçlü olurlar rabbim kolaylık versin sadece sut sagip goturuyordum zaten çok az tuketiyordu sen sakın canını sıkma en büyük sifa allahin izniyle senin sütun elinden geleni yap sütun insallah gelsin moralini sakin bozma 🙏🏼🙏🏼🧿👼🏻
Nurcymz Zeyzey055 inşallah canım inşallah 🌼🤲🏻 Rabbim evladıni sana bağışlasın, acısını göstermesin 🤲🏻🌼 teşekkür ederim canım 🌼
Zeyzey055 Nurcymz Amin insallah canim cumlemizinkini bağışlasın rabbim yardımcınız olsun çok dikkat edin sizde 👼🏻👼🏻🧿🙏🏼🥰