minikmucizeemaak Dalklncebru 2000 doğumluyum Mart ayında hamile kaldım 10 Mayıs da 23 olucam ama 22 sayılıyor hamile kaldığım ay yıldan bakmaasak bana da tahmin yapar mısın ❤️
Seyma_erkan27 Dalklncebru 26 Kasım hamile kaldığım ay Hamile kaldığım ay yaşım 26 şuan sene döndüğü için 27 çıkıyor 😅
Kediler Sizce bebeğin kromozomlarının idrara geçme, idrardaki bu kromozomların çamaşır suyuyla etkileşime girme ve bu kromozomların çamaşır suyunda farklı tepki verme olasılığı nedir? Sadece soruyorum
Seyma_erkan27 Dalklncebru Ay bu uygulama da herşeyi denedim her teoriye bakıldı her cinsiyet için yazana yazdım hepsi erkek çıkıyor 😅😅 benim de kalbimden geçen erkek ama doktor kız dedi 🤷 doğumda değişmez ise kızçem gelicek
Dalklncebru Seyma_erkan27 seninki zaten kız çıkıyor canım sende yapmak istersen bak şimdi hamile kaldığın yaş 26 Kasım ayında hamile kalmışsın diye hesapla 26+11-9=28 bu çift sayı oluyor yani kız Tek sayı çıksaydı erkek çıkıyordu Birde burda herkezy tahmin istemiste başkasının yerine sana erkek yazmışım 🤣 benim sonucuna gore maya takvimi daha doğru çıkıyor çünkü bütün yolları denemiştim bende hep erkek çıkmış hatta inanmıştım tekrra oğlum olacağına sadece maya takviminde kız çıkmıştı doğru da çıktı ondan dolayı tahmin yürütüp yapıyorum yoksa rabbim daha iyi bilir ☺️
Heyzilandmercimek Dalklncebru 27 yaşındayım bu ay 28 olcam şubat 2023 hamile kaldım 🥳 banada yorum lütfen 🤣
Heyzilandmercimek Dalklncebru aiiyyy 😍 inşallah tutar çünkü gönlümden kız geçiyor 🙈 tabiki önceliğim her anne gibi sağlığı, tüm bebişler sağlıklı olsunn hayırlı evlatlar olsunn inşallah 🌸💕😌